MUSTAFA GÜRBÜZ


BAŞAKŞEHİR İÇİN BÜYÜK ORGANİZASYON!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Süper Lig´de bu hafta sahasında Başakşehir´i konuk edecek olan Kayserispor´da bu maç öncesinde farklı bir hazırlık yapılıyor. Özelikle taraftarların statta yapacakları organizasyonla, maç içinde futbolcuları farklı bir atmosferde motive etmek ve galibiyet için ellerinden geleni yapmaları hedefleniyor. Kayserispor´da yöneticiler yaptıkları çalışmalarda o gün için özellikle tramvay servislerinin de ücretsiz olması konusunda Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´ten ricacı oldular.

Maçın oynanacağı pazartesi akşamı Kadir Has Stadı´na ulaşmak isteyen taraftarlar sıkıntı yaşamadan maça gelecekler. Bu maçta tribünde yer alacak isimler de futbolculara gereken destekleri verecekler. Ama bu destek sessizce maçı izlemek şeklinde olmayacak. Tribünlerdeki o atmosferi yaşatmak için taraftarın da maça gelmesi sağlanacak. Havaların soğuk gitmesi belki taraftarı korkutabilir ama o gün için sıcak bir ortamın hazırlandığı da ifade ediliyor. Başkan Erol Bedir, taraftar gruplarıyla görüşerek ellerinden geleni yapacaklarını söylüyor. Yani kısacası hala yapılacak olan çalışmalar konusunda tam bir ağız birlikteliği yapılmış değil.

Kayserispor´un ligde üst sıralarda var olması için önemli bir maç olarak görülen bu karşılaşmada en azından puan ya da puanların takıma farklı bir hava katacağını belirtmek isterim. Bu arada oynanacak olan karşılaşma da ligin en çekişmeli ve en zevkli maçı olacak diye düşünüyorum. Umarım bu zevkli çekişmeden galibiyetle çıkan biz oluruz?