MUSTAFA GÜRBÜZ


ATLETİK´E DESTEK VERELİM!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Bu hafta oynanacak olan Kayseri OSB Teknik Kolej Atletikspor-Ereğli Gençlik maçı her iki takım açısından da büyük önem arz ediyor. Takımların alacakları setlerden tutunda, sayılardaki üstünlüklerine kadar her durumun tek tek irdelendiği bu maç öncesinde, ilimiz temsilcisinin büyük hazırlıklar içerisinde olduğunu biliyorum. Uzun süredir ilk iki takım arasında yer alıp Play-Off´a kalma hesabı yapan Atletik´te yönetim, gereken tüm çalışmaların son aşamada olduğunu belirtiyor. Maç günü salonda tam bir ?Atletik Cehennemi´ yaşatacaklarını belirten yöneticiler, taraftar ve seyirci desteği konusunda da hummalı bir çalışma içerisindeler.

Mevcuttaki tribünlerin dahi yetersiz kalması beklenen bu maç öncesinde, portatif tribünlerle taraftar desteğini saha içine kadar yansıtmayı arzulayan Atletik´te yönetim, en azından bu maçı galibiyetle ama set vermeden geçmenin hesabını yapıyor. Maç o kadar çekişmeli geçecek ki, Ereğli bir set alsa sorun değil ama iki set alırsa sıralama da yer değişimi yaşatmış olacak! Yani anlayacağını bu hafta tüm desteğin Atletik´le olması gerekiyor.

Mevcuttaki durumdan bir tık yukarı tırmanmanın tek şartı kaldı. O da temsilcimizin yanında sonuna kadar destek olunmasıdır. Taraftarın veya voleybol severlerin bu hafta sonunda bir değişim yapmaları ve OSB Spor Salonu´nda Pazar günü saat 14.00´de başlayacak olan maçta Atletik´e destek vermeleri ilimiz voleybolu için yapılabilecek en büyük katkıdır?