SAMİ DAYANGAÇ


Ah o kelimeler

GÖZLEM - Sami DAYANGAÇ


Ağzımızdan çıkan kelimelerin etkisi o kadar büyük ki okuyup öğrenelim

1-YAPAMAM: Tüm yapabilme imkânlarınızı kısıtladınız. Başaracak güce sahip olsanız da artık başaramazsınız.

2-OLMAZ: Olabilecek olan tüm olasılıkların önüne bir set çektiniz. Olabilecek olasılıkları da devre dışı bırakarak bloke ettiniz. Artık ne yaparsanız ne kadar çabalarsanız çabalayın sistem devre dışı. Yapamazsınız.

3- DEĞİŞMEZ: Böyle geldi böyle gider zihniyeti. Yapacak hiçbir gücünüz de kalmadı. Hatta daha da çektiniz negatiflikleri.

4- HERŞEY ÇOK KÖTÜ: İşte tüm iyi olasılıkları ve imkânları sildiniz. Hepsi uçtu gitti.

5- GÜVENMEM: Kimseye ve hiçbir şeye! Güvene dayalı tüm kapıları kapattınız. Tüm güven veren şeyler sizden uzaklaştı gitti.

6- SEVMEM: Kalp merkezi tüm sevgi iletişimine dayalı şeylere kapandı. Kalp merkezi, duygular, hisler, sevgiye dair, sevgiye dayalı olan her şeye kapandı.

7- İNANMIYORUM: Hiçbir şeyin dolduramayacağı bir boşluk oluşturdunuz.

8- ŞANSSIZIM: Talihsizlikler yakanızı bırakmaz. İşleriniz ters gider, olacak işleriniz bir anda olmaz, her şey bozulur da bozulur. Şanssızım diyerek kötü şansı da çektiniz. Yani Negatif Çekim Yasası çalıştı.

9- HEP AYNI İNSANLAR / ARIZALAR / KÖTÜLER BENİ BULUR: Yeni insanların ve yeni işlerin hayatınıza girmesini bloke ettiniz. Yine Negatif Çekim Yasası’nı çalıştırdınız.

10-HEMEN HASTALANIRIM: İşte yine kendi kendinizi hasta etmek için bağışıklık sisteminizi bloke ettiniz. İlaç şirketleri için potansiyel biri oldunuz.

11- KORKTUĞUM ŞEY BAŞIMA GELIR /AKLIMA GELEN BAŞIMA GELİR: Ben medyum gibiyim. Falanca zaman rüya gördüm, kötü idi. Bak işte çıktı. Korkularınızın gerçekleşmesi için onu güçlendirdiniz.

12- BIKTIM USANDIM: Olumsuz her şey sürekli olarak üstünüze üstünüze gelmeye başlayacak.

13- NEYE ELİMİ ATSAM KURUR: Bereket kapılarını kapattınız. Rızık yok. Aşk yok. Para yok. Evlilik hayatı berbat. Yolda yürürken ayakkabınızın topuğu kırılır ya da arabayla giderken kaza yaparsınız.

14- İMKÂNSIZ: Ben asla başaramam. Yine Negatif Çekim Yasası’nı çalıştırdınız. Ne kadar çalışırsanız çalışın başarılı olamazsınız.

15- BUNU ASLA AFFETMEYECEĞIM: Geçmişe takılı kaldınız ve artık özgür değilsiniz.

Her şeyin tam tersini düşünün…