MUSTAFA GÜRBÜZ


AGÜSPOR´DA BEKLENEN NEDİR?

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Basketbolda bir türlü bu sezon dikiş tutturamayan AGÜ Spor beklenen genel kurulunu yaptı. Takım olarak ligde parasız bir şekilde mücadele eden AGÜ Spor, birkaç haftalık periyotta bu ciddi sıkıntılarından kurtulamayacak gibi görünüyor. Oyuncuların hala maaş alamadıkları kulağıma gelirken, bazı karşılaşmalar öncesinde oyuncular ?kazan kaldırırsa´ şaşmayınız. Özellikle yapılan genel kurulun ikinci oturumunu takip için salona gittim. Masa başında oturmuş genel kurul üyeleri takımın geleceğini konuşuyorlardı ki, kapıyı açıp sadece başarı dileyerek oradan ayrıldım. Çünkü gelişme olarak beklediğim bazı durumlar, ilimiz yöneticileri tarafından daha öncesinde genel kurul üyelerine bildirilmişti. Böyle olunca da fazla bir şey söylemeye gerek olmadığını düşündüm.

AGÜ Spor sezon sonuna kadar dişini sıka sıka yoluna devam etmek zorunda kalmış. Yapılacak olan mali destekler ise bir türlü zamanında gelmediği için ekip, içeride zor anlar yaşıyor. Mesela bakınız bütçe konusunda daha önce görüşme yaptığım bazı isimler kulübün içinde bulunduğu durumu anlattığında şaşkınlık içinde bir karşılık vermek zorunda kaldım. Çünkü AGÜ Spor vergi ve sigorta gibi önemli kurumlara olan borçların yanı sıra geçen sezon da ciddi bir transfer harcaması yapmışlardı. Verilen mali sözün de ne kadar olduğunu duyduğum için şimdiden Ömer Yağmur ve ekibine ?Allah yardım etsin´ dileklerinde bulunuyorum. Hem onca borçla mücadele edilecek, hem de oynayan oyuncuların maaşları dağıtılacak. Bakalım ne olacak?

Bir kez daha belirteyim öncelik maaşlar olsun sonrasında maçlar öncesi sıkıntı yaşanmasın. Ne demek istediğimi sanırım yönetim anlamıştır?