MUSTAFA GÜRBÜZ


AGÜSPOR TEK ŞARTLA AYAKTA KALIR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Basketbolda bu sezon kötü günler yaşayan AGÜ Spor, yapılacak olan genel kurul ile yeni bir döneme başlamak istiyor. Mali olarak sıkıntı yaşayan ve para bulmakta zorlanan yönetimin bugüne kadar çığlıkları görmezden geliniyordu. Hatta yönetim olan isimlerin kapılarda bu durumu dillendirmeye çekindikleri bile kulağıma geliyordu. Durum böyle olunca da kendi kaderine terk edilen bir AGÜ Spor ortaya çıkıyordu.

Zaman zaman eleştirilerimde kulübün bu denli bir borç yüküyle karşı karşıya kalmasına anlam veremediğimi hatta vergi ve sigorta gibi kurumlara neden borcun ödenmediği sorularını sormuştum. Yine diyorum ki, AGÜ Spor´da oyunculara olan borçlar neyse. Vergi ve sigorta gibi kurumlara olan borcu neden bekletiyorsunuz? Bu kurumların alacakları karşısında da gelir gelen yerlerden elimiz boş dönüyoruz.

AGÜ Spor geçen sezon oluşturduğu kadro ile ligde ve kupada iyi bir yerde olmak istedi. Bunu da aslında başardı. Finallere kadar çıkmayı başaran kulüpte ne yazık ki son maçlar istenildiği şekilde sonuçlanmadı. Ama buraya kadar gelirken de kim ne aldı, kim ne verdi diye sanırım herhangi bir durum içinde olunmadı. Çünkü kulübün nereden baksanız 3 ile 5 Milyon arasında bir borcunun olduğu söyleniyor. Bu durum karşısında şaşkınlığımı saklayamıyorum...

AGÜ Spor´un kurtuluşu için tek çare paranın bulunmasıdır. Sanırım imdada yine ilimiz idarecileri koşacak. Aldığım bir duyuma göre Bakan Mehmet Özhaseki´nin konuya vakıf olduğu ve devreye girdiğidir. Bu takımın yoluna devam edeceğini belirten Bakan Özhaseki gerekeni yapacakmış?