MUSTAFA GÜRBÜZ


AGÜSPOR, SON SANİYELERİ OYNUYOR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Basketbolda ilimizi temsil eden ve bunu da birkaç sezondur başarıyla gerçekleştiren AGÜ Spor´da artık sona gelindi. Kadın basketbolunda bu sezon mali kriz yaşayan kulüpler arasında yer alan, gerek sezon başındaki lisans işlemleri sırasında, gerekse de şimdilerde aynı durum ile karşı karşıya kalmaya başlayan AGÜ Spor´da, yöneticiler ne yapacaklarını bilmeden günlerin geçmesini bekliyorlar.

Daha önce yapılan görüşmelerde, her ne kadar mali krizin geride kalacağı sözleri verilse de, bu durumu aşamayan ve daha önce sponsorluk anlaşması yaptığı firma ile de köprüleri yeniden kuramayan yönetim, ilimiz idarecilerinin olaya bir an önce el koymalarını bekliyorlar. AGÜ Spor´da bazı oyuncuların alacaklarını alamamaları nedeniyle, maçlarda istenilen performansları gösteremedikleri belirtilirken, özellikle geçen sezondan alacaklı olan bazı oyuncuların da, federasyon nezdinde girişimlerde bulunarak, kulübe transfer yasağı getirmeye hazırlanmaları AGÜ Spor´u çıkmaza sokuyor.

 AGÜ Spor bu sezon yaşadığı sıkıntıyı sanırım daha önceleri hiçbir döneminde yaşamamıştı. Bu kadar yüklü bir borç altında olunca da, yönetimin eli kolu bağlanıyor. Mali açıdan kulübe fazla bir katkı sağlayamayan yöneticilerin de çıkış olarak ilimiz yöneticilerinden medet umduğunu bildiğimiz için ne söylesem bilemiyorum?