MUSTAFA GÜRBÜZ


AGÜSPOR, ?AVRUPA ARENASI´NDA!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kadın basketbolunda ilimizi en iyi şekilde temsil eden ve ortaya koyduğu mücadele örnekleriyle de tüm takımların ve izleyenlerin takdirini toplayan AGÜ Spor, bu sezon için Avrupa arenasına İstanbul Üniversitesi ile başlangıç yapacak. Ligde bu sezon sıkıntı yaşamadan ilk 4 veya 5 takım arasında yer almak isteyen AGÜ Spor, Avrupa arenasında ise gidebildiği yere kadar gitmeyi hedefliyor.

Bu önemli maç öncesinde takımda ise sessizlik hâkim olurken, aslında morallerin yerinde olması da, bu sessizliğin farklı yorumlanmasına neden oluyor. AGÜ Spor ligde sıkıntı yaşamadan yoluna devam ederken bu arenada nereye kadar gidebilecek şeklinde sorularla karşı karşıya kalıyor. Hal böyle olunca da yönetim yine kara kara düşünmeye başlıyor. AGÜ Spor´un bulunduğu grup pek güçlü değil. Bu gruptan rahat çıkacak olan AGÜ Spor´da teknik heyet ilerisi için birkaç takviyenin şart olacağını belirtiyor. Yani kısacası yine iş transfere geliyor ve bu da eldeki paraya bakıyor.

Daha önceleri yurtdışından birçok oyuncuyu kadrosuna katarak güçlü bir yapı oluşturan, kendisine hedefler koyan AGÜ Spor ne yazık ki bu sezon mali imkânsızlıklarla boğuşuyor. Ligin ilerleyen haftalarında bu sıkıntının aşılması halinde ise AGÜ Spor´un yine her iki platformda da sona kadar gideceği belirtiliyor.

Umarım bu durumlar bir an önce aşılır ve AGÜ Spor´da ligde ilk hafta fırtına estiren kadro, Avrupa arenasında da yapılacak takviyelerle basketbolseverlere heyecanlı anlar yaşatır?