MUSTAFA GÜRBÜZ


AGÜ SPOR İÇİN SONA GELİNDİ!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


AGÜ Spor neyi bekliyor? İşte şu günlerde karşıma çıkan tek soru bu oluyor. Ben de soranlara bu konuda en net bilgiyi kulübün idarecilerinin vereceğini ama gerçekte onların da pek fazla bir şeyden haberdar olmadıklarını anlatmaya çalışıyorum.

Ne yazık ki bir kulübün göz göre göre yok oluşuna şahitlik ediyoruz. Daha önceleri futbolda bu deneyimi yaşayan Kayseri bir de hentbol kulübünün böyle elden kaymasına şahitlik etmiş ve ne yapacağını bilmeden bekleyen yönetim kademesindeki isimler ilimiz yöneticilerinden veya spora gönül verenlerden herhangi bir destek görmemişlerdi. Geçen sezon kan kaybeden ve ağır yaralı bir halde sezona devam eden Erciyesspor bile uçurumun eşiğinden bir türlü kurtulamamış yeni döneme çıkmamakla kapanma kararını vermiş oldu. O zamanlarda kulübün başında bulunan isimlerden bahsedilmiş ve bıraksalar her şey normale dönecek denirken, maalesef AGÜ Spor´da bu da yeterli olmuyor.

AGÜ Spor sadece yönetim bazında değil ismini dahi değiştirmek isterken hala kimsenin sesi çıkmıyor. Bir ara ?KASKİ yeniden AGÜ Spor´u alacak mı?´ deniyordu. Ne yazık ki bu söylem de gerçeği yansımadı. Şimdilerde ise kulüp yönetiminde bulunan isimler Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in ne söyleyeceğine odaklanmış durumdalar. Umarım Başkan Mustafa Çelik bu takımın kurtuluşu için düğmeye basar ve AGÜ Spor´da spor dünyasına kaldığı yerden devam eder. Yoksa çok geç kalınmış olacak. Ligde fikstür çekildi ve takımlar çalışmalarına başlarken bizimki ise hala ne olacağını soruyor?