MUSTAFA GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR´UN TEK HEDEFİ VAR!

Ofansif - Mustafa Gürbüz


Kayserispor, konuk edeceği Konyaspor için hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Futbolcuların alınacak galibiyetle nasıl bir hava yakalayacakları konusunda bilgi sahibi olduklarını düşünürsek, bu maçın sahamızda kazanılması için herkesin elinden geleni yapacağını düşünüyorum. Geçen hafta deplasmanda oynanan ve Kayserispor´a hiç yakışmayan bir Göztepe maçı geride kaldı. O maçla ilgili çok konuşulacak başlık olmasına karşın bunları bir kenara iterek Konya maçına odaklanılmasının gerekli olduğunu düşünüyorum.

Taraftarıyla, futbolcusuyla herkesin tek konuda motive olması bu maçta galibiyetin ucundan tutulmasını da sağlayacaktır. Sezon başında hedefini Avrupa Kupası olarak belirleyen ve bu uğurda da ligde mücadele eden sarı-kırmızlılar, geçen haftaki maçın kaybını da telafi etmek için Konya maçından mutlak galibiyet almalıdırlar.

Kayserispor´da taraftarlar hafta içinde kulüp hakkında çıkan söylemler ve yaşananlarla ilgili sosyal medyadan birçok yazışma yaptılar. Bu yazışmaların genelinde ise Konya maçına herkesin destek vermesiydi. Hatta bu konuda iş dünyasına da seslenen taraftar grupları maçın iş saatine denk gelmesi nedeniyle bu hafta maç izleyecek taraftarın izinli bir şekilde stada gönderilmesi için teklifte dahi bulundular.

Kayserispor, Konya maçı için hazırlıklarını yapsa da kadro bakımından bazı zamanlarda tehlike çanlarını da çaldırıyor. Geçen hafta sol kanat oyuncularından Oğuzhan için çok talihsiz bir durum yaşandı. Oğuzhan yaşadığı sakatlık sonucu uzun süre takımla birlikte olamayacak. Bunun dışında aynı bölgede yer alan Sakıb´ın da sakatlık yaşaması anlayacağınız sol kanatta durumu bir hayli güçleştiriyor.

Her ne olursa olsun 11 kişi olarak sahaya çıkacak olan Kayserispor için tek bir hedef var; galibiyet?