ZORLANDIK AMA LİDERİZ!

ZORLANDIK AMA LİDERİZ!

PTT 1. Lig’in 25. haftasında Kayseri Erciyesspor, kendi saha ve taraftarı önünde Samsunspor’u konuk etti. İlk yarıyı 1-0 geride kapatan Erciyesspor, ikinci yarıda art arda bulduğu gollerle karşılaşmayı 2-1 galip tamamlamayı başardı. Mavi-siyah

PTT 1. Lig’in 25. haftasında Kayseri Erciyesspor, Kadir Has Stadyumu’nda Samsunspor’u konuk etti. Geriye düştüğü karşılaşmadan ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-1 galip ayrılmayı başaran Erciyesspor, bu hafta da liderlik koltuğundaki yerini korumayı başardı. Maça konuk ekip Samsunspor’un vuruşu ile başlandı. İlk atak 4 dakikada Samsunspor’dan geldi. İkinci atak ise 1 dakika sonra yine Samsunspor forvetlerinden geldi. Karşılaşmaya hızlı başlayan Samsunspor, 5.dakikada Abdulkadir’in ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Bu gol aynı zamanda ilk yarınında skorunu tayin etti.

 

K.ERCİYESSPOR 2–1 SAMSUNSPOR

 

Müsabakanın ikinci yarısına ise ev sahibi Kayseri Erciyesspor başladı. Erciyesspor, 46. dakikada ceza sahasının önünde Göksu’nun düşürülmesi sonrasında serbest vuruş kazandı. Bilal’in kullandığı serbest vuruşta, top direğin yanından auta çıktı. 63. dakikada Bilal’in ceza sahasına ortasında kaleci Soner topu tokatlayarak kornere çeldi. Kullanılan köşe vuruşunda Samsunspor defansı topu uzaklaştırdı. 67. dakikada ise Emrah’ın pasında ceza sahası içinde topla buluşan Serkan topa çok sert vurdu. Kaleci Soner’in müdahalesine rağmen top ağlarla buluştu ve skor 1-1 oldu. Bu golden yaklaşık 2 dakika sonra ise sahneye 69. dakikada Gohou çıktı. Gohou, Göksu’nun pasında aldığı topla ceza sahasına girdi ve sert bir vuruşla topu filelerle buluşturdu. Takımı adına ikinci gole imza atan Gohou aynı zamanda ligde de toplamda 17 gole ulaşmayı başardı. Gohou’nun golü aynı zamanda maçın skorunu belirledi. Sahadan 2-1 galip ayrılan Kayseri Erciyesspor, 48 puana ulaşarak liderlik koltuğundaki yerini bu haftada bırakmadı ve en yakın takipçisi olan Manisaspor ile arasındaki 2 puanlık farkı da korumuş oldu. Samsunspor ise 26 puanda kalarak 14.sırada yer aldı.

 

Maçın ardından konuşan Kayseri Erciyesspor’un Basın Sözcüsü Kaan Savruk, “Çok güzel bir galibiyet elde ettik. Bu büyük taraftara armağan olsun. Maç sonuna kadar coşku ile bizi desteklediler. İnşallah Erciyesspor şampiyon olacak. Bu yolda çok önemli bir virajı atlattık.  Bütün oyuncularımızı tebrik ediyorum. Devamı gelecektir” dedi.

 

BAŞKAN EREN, “BİZE BU KADAR BASİRETSİZ HAKEM GÖNDERMEYİN”

 

Kayseri Erciyesspor’un Kulüp Başkanı Ziya Eren ise, maçın ardından yaptığı açıklamada “Öncelikle şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki, futbol taraftarla güzel. Bugün bizi burada yalnız bırakmayan Gülen Yüzler Derneği’nin başta yönetimi olmak üzere Hayri Naziksoy Bakan’ıma ve tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Onlar bu maçın güzelliğine bir güzellik daha kattılar. Hiçbir maç oynanmadan kazanılmıyor ve kolay maç diye bir şey yok. Daha da önemlisi ligde lider olduğumuz için her takım bizimle maç oynayacakları zaman daha farklı bir şekilde hazırlanıyorlar. Biz bunun da bilincindeyiz fakat başından beri bizim içimiz rahattı. Çocuklar inanmıştı ve kazanacağımızdan çok net emindim ve kazandık. Bu maç burada bitti. Şimdi önümüzde Bolu maçı var. Maç maç gidiyoruz. Hiç kimsenin tereddüdü ve şüphesi olmasın. Buraya kadar getirdiğimiz başarıyı bırakmak istemiyoruz sonuna kadar kovalayacağız. Biz ekibimize güveniyoruz. Onlarda bize güveniyorlar. Birlikte el ele gönül gönüle hedefe doğru gideceğiz ve inşallah mutlu sona hep birlikte ulaşacağız. Bugüne kadar hakemler ile ilgili bir şey konuşmadık. Devre arasında MHK’nin düzenlediği kulüp yöneticileri ve hakemler ile birlikte bir toplantı yaptık. Biz o toplantıda dedik ki bize çok üst klasman hakemi göndermeyin. Çünkü geldiklerinde bize farklı davranıyorlar. Burayı kabullenemiyorlar demiştik. Bir kez daha Federasyona ve MHK’ye sesleniyoruz bize bu kadar basiretsiz hakem göndermesinler” dedi. (Spor Servisi)

 



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti