ZİYARETÇİ TARAFİĞİ YOĞUNLAŞTI

ZİYARETÇİ TARAFİĞİ  YOĞUNLAŞTI

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki`ye hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Çeşitli kurum, kuruluş, vakıf ve dernek yöneticilerini kabul eden Başkan Özhaseki`nin bugünkü ilk ziyaretçi grubu YURTKUR Bölge Müdürü Necmettin Altan ve Kayseri`deki diğer

Başkan Özhaseki`yi seçimlerdeki başarısından dolayı kutlayan Bölge Müdürü Necmettin Altan, "Türkiye`ye örnek bir belediyecilik yapıyorsunuz. İnşallah hizmetleriniz bundan sonra da artarak devam edecektir. Yurtlarımıza vermiş olduğunuz katkı takdire şayandır, bunu her fırsatta söylüyoruz. Genel müdürümüz de bu katkılarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyor" dedi. 

Başkan Özhaseki`yi daha sonra Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, rektör yardımcıları ve fakülte dekanları ziyaret etti. Rektör Keleştemur, Başkan Özhaseki`yi tebrik ederek başarılarının devamını diledi.                                                       

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki`yi daha sonra Melikgazi Ziraat Odası Başkanı Mahmut Çelebi ve yönetim kurulu üyeleri, Harp İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Özgür Özsoy ve şube yönetimi, Erciyes Geri Dönüşümcüler Derneği Başkanı Mustafa Özhan ve dernek yönetimi ile Yeni Ufuklar Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Argunşah ve yönetim kurulu üyeleri de ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde  bulundular…                     

Başkan Özhaseki daha sonra Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Ticaret Odası Meclis Başkanı Mehmet Filiz`in de yeraldığı ziyarette Başkan Özhaseki`yi tebrik eden Ticaret Odası Başkanı Hiçyılmaz, başka şehirlerde kendilerine gıpta ile baktıklarını ifade ederek, "Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de Kayserimiz için çok başarılı hizmetler vereceğinizden eminiz. Zaten şimdiye kadar yaptıklarınız gelecekte yapacaklarınızın teminatıdır. Kayseri bugün marka şehir olma yolunda ilerliyorlarsa, sizin önderliğinizde diğer belediyelerle de uyum içinde yaptığınız çalışmalar sayesindedir. Başarılarınızın devamını diliyorum. Ankara`da yaptığımız toplantılar sırasında bize gıpta ile bakıyorlar. Sizin Haseki gibi bir başkanınız var diyorlar. Gerçekten gururlanıyoruz. Buna vesile olduğunuz için teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.            



Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti