ZEKİ ARGA MİMARLIK VE PROJE OFİSİ

ZEKİ ARGA MİMARLIK VE PROJE OFİSİ

‘WHİTE CİTY’ KONUTLARININ TEMELİNİ ATTI

Zeki Arga Mimarlık ve Proje Ofisi tarafından Beyazşehir bölgesine yapılacak olan ‘White City’ konutlarının temel atma töreni yapıldı.

White City konutlarının temel atma törenine Kay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Çifçi, Zeki Arga Mimarlık ve Proje Ofisi çalışanları ve davetliler katıldı.

Beyazşehir girişinde raylı sistem güzergâhı üzerinde ve yatay mimariye uygun olarak yapılacak White City konutlarının 2022 yılında tamamlanacağı öğrenildi.

White City konutları hakkında bilgiler veren proje yöneticisi Zeki Arga; lokasyon olarak önemli bir yerde inşaatların temelini attıklarını ifade ederken şunları kaydetti.  “Beyazşehir’de ilk yap-sat projemizi yapıyoruz şu an. Dışarıya ilk işimiz burası, kendimiz için yaptığımız inşaat projelerimiz oldu ama müşterilerimize sunacağımız ilk projemiz burası. Biz Zeki Arga Mimarlık ve Proje Ofisi olarak geçen sene başladık çalışmaya. Bizim Beyazşehir’de gerçekleştirdiğimiz White City projemizde yatay mimariyi kullanmak istedik. Sayın Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi artık dikey değil yatay mimari olması gerekiyor. Buranın geneli 14-15 katlı binalar olurken biz projemizi 6 katla sınırladık. Büyük bir arsamız vardı ve projemizi buraya biraz yaydık. Aynı zamanda büyük otoparkımız, çocuk oyun alanlarımız olacak projemizde. Yukarılarda geniş teraslarda ailelerimizin keyifle vakit geçirebileceği alanlar olacak. Binamızın çatısında güneş enerji sistemleri bulunuyor. Bunlar ortak giderlerimizi karşılayacak. Binanın aidatına olumlu şekilde yansıyacaktır. Bunun gibi pek çok artısı var projemizin. Zaten projemizin %50’sini temel atmadan önce sattık. İlgi gösteren herkese teşekkür ediyorum. “.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor