ZEHİR TACİRLERİNE ŞAFAK OPERASYONU?

ZEHİR TACİRLERİNE ŞAFAK OPERASYONU?

157 polisin katılımı ile sabahın erken saatlerinde gerçekleştirilen ?Şafak Operasyonu´nda 8 kişi yakalanarak haklarında işlem başlattı?

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince ilimizde ilimiz de  uyuşturucu ticareti yaptıkları yönünde bilgi edinilen şahıslara  yönelik 157 polisin katılımı ile sabahın erken saatlerinde gerçekleştirilen ?Şafak Operasyonu´nda 8 kişi yakalanarak haklarında işlem başlattı?

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekiplerince uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan şahıslara yönelik 2 ay süren teknik takipli çalışmalarda 57 kişiye uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçundan işlem gerçekleştirildiği öğrenildi?

 Söz konusu çalışmalardan elde edilen bilgiler ışığında harekerte geçen Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince ilimizde ilimiz de  uyuşturucu ticareti yaptıkları yönünde bilgi edinilen şahıslara  yönelik 157 polisin katılımı ile sabahın erken saatlerinde gerçekleştirilen ?Şafak Operasyonu´nda   uyuşturucu madde ticareti yapan 12 şahsın yakalanması için il genelinde 19 adrese eş zamanlı baskınlar  yaptı?

157 personel ve bir narkotik köpeğinin katıldığı şafak operasyonunda ve ara yakalamalarda 423,56 gram metemfetamin maddesi, 7.81 gram sentetik kannabinoid maddesi, 2 adet tabanca, 1 adet pompalı tüfek, 29 adet tabanca fişeği ele geçirildi. Operasyonda aranan 12 şahıstan 8´i yakalanarak haklarında işlem başlatılırken, 3 zanlıyı yakalama çalışmalarının devam ettiği bildirildi. 1 zanlının ise tutuklu olduğu belirlendi.

Öte yandan yine  Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince  ilimiz genelinde uyuşturucu madde kullanan ve ilimiz genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik olarak yapılan çalışmalar sonucunda yakalanan  F.Y , Y.K , T.A , H.Ç , A.G , A.D , M.A.K , R.D , H.G , S.K , A.K , S.D  isimli  12 şahıs yakalanmıştır. Yakalanan şahısların yapılan üst ve araç aramalarında;

*  6 parça halinde toplamda 86.15 gram metamfetamin maddesi ,

* 1 parça halinde 1.00 gram gelen sentetik kannabinoid maddesi

* 2 parça halinde toplamda 79.80 gram esrar maddesi

*1 adet hassas terazi

* 14 adet Lyrica 300 mg hap

* 2 adet tabanca ve 24 adet tabanca fişeği ele geçirilirken; yakalanan 9 şahsa uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçundan, 3 şahsada uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan işlem yapıldığı öğrenildi? Söz konusu şahıslar adli tabiplikte sağlık kontrolünden geçirildikten sonra hakim karşısına çıkarılmak üzere adliye ye sevk edildiler?



Parkta şüpheli çanta paniği

Yakalanmamak için baza ile duvar arasına saklandı

Kavgada kan aktı

Bağ evi fareleri yakalandı

Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi