ZEHİR TACİRLERİ´NE GEÇİT YOK!

ZEHİR TACİRLERİ´NE GEÇİT YOK!

3 FARKLI OPERASYONDA 4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI ?

3 FARKLI OPERASYONDA 4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI?

Zehir tacirlerine göz açtırmayan Kayseri polisi  yeni başarılara imza atmaya devam ediyor?   İl Emniyet Müdürlüğü   Narkotik  Şube Ekiplerince önceki  gün ilimizin 3 farklı noktasında   gerçekleştirilen   uyuşturucu operasyonunda 5 kişi gözaltına alınarak haklarında  işlem başlatıldı?

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü  ekiplerince  uyuşturucu ticareti yaptıkları  yönünde  istihbarak aldıkları  zanlılara  yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, Erkilet Havalimanı´ndaki kontrollerde 26 yaşındaki A.G. ve  23 yaşındaki  K.Y.´nın  üzerlerinde  6 paket halinde 85 gram kubar esrar ve 1 paket içinde 90 gram reçine esrar olduğu değerlendirilen madde ele geçirildi. Olayla ilgili A.G. ve K.Y. gözaltına alındı.

Bir diğer  operasyon  ise  Battalgazi Mahallesi´nde  gerçekleştirildi?   Bu operasyon da da  uyuşturucu satıcısı  22 yaşındaki  S.D. yakalanarak göz altına alşındı. Zanlının üzerinde ve evinde 6 fişek halinde satışa hazır 3.80 gram bonzai ve 1 pakette 6.50 gram bonzai ele geçerildi. S.D. gözaltına alındı. Battalgazi Mahallesi´ndeki başka bir uyuşturucu operasyonunda da 17 yaşındaki  M.A.  ve 35 yaşındaki  Y.S.  yakalandı. Zanlıların üzerlerinde, araçlarında ve evlerinde, bir miktar bonzai ve metamfetamin ele geçirildi. Y.S., ´Uyuşturucu ticareti yapmak´ suçundan işlem yapılarak gözaltına alındı.

Operasyonlarda gözaltına alınan 5 şüpheli, Emniyet Müdürlüğü´ndeki işlemlerin ardından hakim karşısına  çıkartılmak üzere  adliyeye sevk edildi.



Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı

Kaçak silah ticareti yapan şahıs kaçamadı

Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı

5 DEAŞ’lı yakalandı