“YÜZME BİLMEYEN KALMAYACAK”

“YÜZME BİLMEYEN KALMAYACAK”

Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Spor Okulları Yüzme Kursu, pandemi sonrası ailelerin ve çocukların gözdesi oldu. Kurslara ilişkin açıklamalarda bulunan Antrenör Mustafa Berberoğlu, “Yüzme bilmeyen kalmayacak” dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen spor okulları, tüm hızıyla devam ediyor. Spor Okulları içerisinde yer alan yüzme kursları ise okulların en gözde branşı olmaya devam ediyor.

 

Hemen her yaştan yüzme öğrenmek isteyen herkesi ağırlayan kurslar, haftanın her günü devam ediyor. Kurslarda öğrenciler hem yüzme öğreniyor hem de keyifli dakikalar geçiriyor.

 

Kurslara ilişkin açıklamalarda bulunan Antrenör Mustafa Berberoğlu, şöyle dedi: ”Antrenmanlarını yaptırıyoruz. Kurslarımıza yoğun bir talep var. Biz bu yoğunluğu mümkün olduğunca pandemi kurallarına uygun şekilde ayarlamaya çalışıyoruz. Velilerimiz çok memnun yaz dönemi insanlar serinlemeye geliyor biraz ama bu projede yüzme bilmeyen kalmasın projesinde tüm gençlerimize yetişkinlere yüzmeyi öğretip inşallah herkes yüzmeyi bilecek.”

 

Kurs günleri ve eğitim süreci hakkında da bilgiler veren Berberoğlu, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Pazartesi, Çarşamba günü bir grup var. Salı, Perşembe günü bir grup var çocuklar için. Yetişkinler için Salı, Perşembe akşamları ve Cumartesi,  Pazar akşamları bayanlara var, Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi, Pazar akşamları yetişkinlere kurslarımız var. Yetişkin erkeklere kurslarımız var. Temel eğitimle başlıyoruz. Küçük havuzumuzda, çırpınma havuzumuzda nefes eğitimlerimizle başlıyoruz. Daha sonrasında aşamalı olarak eğitimimizi tamamlayıp yüzmeyi öğretiyoruz.”

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’