YÜZME TÜRKİYE YILDIZLAR ŞAMPİYONASI KAYSERİ ELEMESİ

YÜZME TÜRKİYE YILDIZLAR ŞAMPİYONASI KAYSERİ ELEMESİ

HASKARAMAN ?271 SPORCU İLİMİZ İÇİN BİR REKORDUR?

Yüzme Türkiye Yıldızlar Şampiyonası Kayseri elemeleri başladı. Elemelere ilişkin açıklamalarda bulunan Yüzme Federasyonu Kayseri İl Temsilcisi Memiş Haskaraman, ?271 sporcunun bu elemelere katılması Kayseri için bir rekordur? dedi.
İlimizde her ne kadar deniz olmasa da yüzmeye olan ilgi her geçen gün artıyor ve başarılar art arda geliyor. Bu sporun ilimizde tanınması ve artması, birçok etkinlikte ilimizi ön plana çıkarıyor.
Ağustos ayı içerisinde yapılacak olan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası öncesinde ilimizde, seçmeler yapılan yarışlarla başladı. İki gün sürecek yarışlar sonunda, dereceye giren sporcular ilimizi, Türkiye Şampiyonası´nda mücadele etme hakkı elde edecek.
Elemeler 271 sporcunun katılımı ile gerçekleşiyor ve kıyasıya mücadeleye sahne oluyor. Sporcular havuzda aileler ise tribünde büyük heyecan yaşıyor.
Elemelere ilişkin Kay Grup´a konuşan Yüzme Federasyonu Kayseri İl Temsilcisi Memiş Haskaraman şöyle dedi:
?Şuan ki müsabakalar Yıldızlar Türkiye Şampiyonası´nın, Kayseri seçmeleridir. İlimizde, yüzme her geçen gün üst seviyelere tırmanmakta. Tırmanırken, gerek kulüpler gerek veliler gerek Spor İl Müdürlüğü ve antrenör ve sporcularımızın istekli olması başarıyı getiriyor. İlimizde TOHM sporcularının olması, bize hız kazandırdı. Bu şekilde de Türkiye´de ses getirir hale geldik. Eskiden şampiyonalardan madalya ile dönmek hayal gibiydi. Şuan Türkiye rekorları ile dönüyoruz. Havuzumuz güzel. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz. Velilerimiz, büyük fedakarlık yapıyoruz. Yüzmede, Kayseri´nin adını her yerde duyuracağız. Bu müsabakalara, 271 sporcumuz katıldı. Bu bir rekordur. İlimiz açısından diyorum. Bunların içinden çok iyi sporcular çıkacak. İlimizi başarılı ile temsil edecekler.?



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak