YÜZ YILLIK YOL

YÜZ YILLIK YOL

BÜYÜKKILIÇ, YILANLI DAĞI´NI AŞARAK OSB´Yİ BELSİN´E BAĞLAYACAK YENİ YOLU BU YIL BİTİRİYOR

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç Kayseri´nin yüz yıl ihtiyacını karşılayacak OSB´yi şehir merkezine bağlayan üçüncü yolu bu yıl sonuna kadar tamamlayacak. Yılanlı Dağı´nda kot seviyesi düşürülerek ve yaklaşık 500 bin ton hafriyat nakledilerek açılan yeni yol çalışmalarını Karayolları Genel Müdürlüğü yetkilileri ve mühendisleri takdirle karşıladı?
Melikgazi Belediyesi´nin Organize Sanayi Bölgesi´ni şehir merkezine bağlayacak 3. Yulu açma çalışmalarında sona gelindi?Kayseri Organize Sanayi Bölgesi´ni 29. Sokak dan Belsin Sakarya Mahallesi Avize Sokak´a bağlayan ve Yılanlı Dağı yarılarak (kod seviyesi düşürülerek) açılan yeni yol için şuana kadar 500 bin ton hafriyat kaldırıldı?
Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ?Organize Sanayi Bölgesi´nde binden fazla fabrikamız var. Hemen her gün iki ana yol girişinden bölgeye yüz binden fazla insan ulaşıyor. OSB´yi Kayseri´ye bağlayan üçüncü yol çalışmaları için Orman bakanlığı ile konuşarak gerekli izni aldık? Bölgenin ekolojik yapısına hiçbir zarar vermeden neredeyse iki yıldır yaptığımız çalışmalarda son aşamaya geldik.OSB´nin 29. Sokağını takiple Yılanlı Dağı aşılarak Sakarya Mahallesi Avize sokak´a bağlantı yapıyoruz. Buradan da Hürriyet Mahallesi istikametinde Yılanlı Dağı´na paralel alternatif yeni bir yol daha açılacak?OSB-Şehir bağlantılı bu üçüncü yol tamamlandıktan sonra bölge trafiğini en az 100 yıl rahatlatacak bir projeye imza atıyoruz.Daha önce de Yılanlı Dağı İnecik mevkiinden Fatih Sultan Mehmet Bulvarı adını verdiğimiz bir yıl açmıştık.Bu yeni yol mevcut iki yolun nefes almasını sağlayacağı gibi, OSB ile şehir arasındaki ulaşımı da ciddi manada kısaltacak?? dedi?
Melikgazi Belediyesi´nin bölgedeki yol açma çalışmalarını yerinde inceleyen Karayolları Genel Müdürlüğü yetkili ve uzmanlarının. ?Bu çalışma mühendislik için örnek gösterilecek bir çalışma? Melikgazi Belediye Başkanımızı ve bu çalışmayı kendi imkanları ile gerçekleştiren belediye çalışanlarını kutluyoruz? dedikleri öğrenildi?
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yeni yol çalışmasının yıl sonuna kadar tamamlanacağını, muhtemelen de kıştan önce sonbaharda bölge halkının hizmetine sunulacağını söyledi.



“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı