YÜKSEK İHTİSAS KURSU`NUN PROTOKOLÜ İMZALANDI

YÜKSEK İHTİSAS KURSU`NUN PROTOKOLÜ İMZALANDI

Diyanet İşleri Başkanlığının ülkemizin değişik bölgelerinde vatandaşa daha nitelikli din hizmeti verebilmek için açmış olduğu eğitim merkezlerinden bir yenisini 2002 yılında ilimizde hizmete açmıştı... Sözkonusu merkezin devamı niteliğindeki yeni bin

İhtisas eğitim merkezinde imzalanan protokole Vali Orhan Düzgün, Diyanet İşleri Eski  Başkan yardımcısı Necmettin Nursaçan,  İl müftüsü Ali Maraşlıgil,  hayırsever Avk. Mehmet Altun ve  Kayseri Eğitim Merkezi müdürü katıldı.

Kayseri Valisi Orhan Düzgün kamu görevlilerinin kendilerini yenilemeleri gerektiğini belirterek yüksek ihtisas merkezinin büyük bir hayra sebebiyet vereceğine dikkat çekti. Düzgün `` burada yetişen görevlilerimiz vatandaşa ışık tuttukça, hayırsever avk. Mehmet beyin sevap defteride kapanmayacaktır. 4 aydır görevdeyim. Görev sürem boyunca kayserili hayırseverler yaptıklarıyla örnek teşkil ediyorlar" diye konuştu...

Necmettin Nursaçan hoca ise bağışlanan bina ile ilgili bilgi vererek hayırsever Mehmet Altun`A teşekkürlerini iletti. Nursaçan sözlerini şöyle devam ettirdi. "Bulunduğumuz bina on daireden oluşuyor. Ders veren hoca arakadaşlarımıza verdik bu binayı.64 dairede hemen yanımızda inşa ediliyor.Bitmek üzere.Türkiye`nin çeşitli yerlerinden gelen kursiyerler 30 aylık süre burada eğitim görecekler.Ve bunların içinden Diyanet işleri başkanlığı,müftü,din hizmetleri ateşesi bunlar arasından  seçilecek.Şimdi tedrisat binasına sıramız geldi.Eğitim binamız kanferans salonu kütüphane bu binada olacak.Bu bina için de Avukat Mehmet Altun Bey`in şimdilik"

Hayırsever Avk . Mehmet Altun ise yaptığı konuşmada  kendi eğitim hayatı ve nerden bu günlere geldiğine  dem vurarak "Geçmişinde çok zor şartlarda okuduğuna vurgu yaparak; yıkık dökük binalarda eğitim aldım. Ayağımda ayakkabı olmaz giyecek giysim olmazdı. Bir hocam sayesinde bu günlere geldim. Bu sebeplerden dolayı eğitim merkezi ve okul yaptırmak önceliğim oldu"



ERÜ, Üniversiteleri sıralamasında ilk 500’de

7/24 kütüphane uygulaması gençlerden tam not aldı

27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye