Yukatel Kayserispor’da izin günü

Yukatel Kayserispor’da izin günü

Futbolcular cuma günü çalışmalara başlayacak

Süper Lig’de başlayacak olan ikinci bölüm öncesinde çalışmalarına devam eden Yukatel Kayserispor’da futbolcular, iki günlük izine ayrıldılar. Futbolcular Cuma günü kulüp tesislerinde bir araya gelerek kupa maçı için çalışmalara başlayacaklar.

Süper Lig’de ara dönemi Antalya kampı ile değerlendiren ve burada 3 hazırlık maçı oynayan Yukatel Kayserispor’da futbolculara 2 gün izin verildi. Yapılan çalışmalarda alınan skordan daha çok, futbolcuların saha içinde ortaya koyduğu performansın önemli olduğunu belirten teknik heyet, istedikleri çalışmayı gerçekleştirmenin memnuniyetini yaşadıklarını ifade ettiler. 

Antalya kampı sonrasında futbolculara 2 gün izin veren Teknik Direktör Çağdaş Atan kupa ve lig için çalışmaların tesislerde devam edeceğini belirterek, “Kampımız çok iyi ve verimli geçti. Güzel bir ortamda çalışmamızı gerçekleştirdik. Üç hazırlık maçı oynadık ve futbolcularımın verdiği mücadele güzeldi. Bu arada sakatlıkları bulunan isimlerinde iyileşerek aramıza katılması bizi sevindirdi. Çalışmalara şimdilik ara verdik. Ancak 2 günlük izin sonrası yeniden kaldığımız yerden çalışmaları tesislerimizde sürdüreceğiz” dedi.

Haber: Mustafa Gürbüz 



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti