Yukatel Kayserispor’da galibiyet sevinci

Yukatel Kayserispor’da galibiyet sevinci

Süper Lig’de ilk yarının son maçında sahasında Sivasspor’u konuk eden Yukatel Kayserispor’da 4-1’lik galibiyetin sevinci yaşanıyor. Maç sonrasında yapılan açıklamalarda yapılan çalışmalara dikkat çekildi.

Süper Lig’de ilk yarının son haftasında oynanan karşılaşmalarda dikkat çeken sonuçlar alınmaya devam ediyor. Son haftalarda kötü sonuçlara abone olan ve taraftarını üzen Yukatel Kayserispor’da 4-1’lik galibiyet moral oldu. Yeniden eskisi gibi oldu denilen sarı-kırmızlıların bu galibiyeti sonrasında yapılan açıklamalarda ise destek istendi. 

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek maçtan sonra yaptığı açıklamada aldıkları galibiyetten daha çok yönetim ve Başkan Ali Çamlı’nın yaptığı çalışmalara değinerek şu görüşlere yer verdi: “Bir kere çok mutluyuz. Hafta boyunca özellikle kulüp yönetiminin çok mücadele ettiğini hafta boyunca futbolcularımızın hem ekonomik yönden rahatlamaları hem bir takım ekonomik sorunları çözmek için bizzat kulüp başkanının dün itibariyle 1 saat uyku uyamadığını biliyorum. Büyükşehir Belediye başkanımızın yine büyük mücadelesi olmuştu. Futbolcularımızın dört haftadır puan alamaması üzerine buna çok ihtiyacımız vardı. Maça girerken gerçekten dualarla içeri girdik. 3 puan şehrimiz için çok önemli oldu. İki kardeş takımın mücadelesinde şehrimizin kazanması bizi muazzam mutlu etti. Ben hem kulübümüzün başkanını, yönetimini, Çağdaş hocayı ve futbolcuları kutluyorum. Onlarla gurur duyduğumuzu belirtmek istiyorum. İnşallah daha çok puanları buradan alacağız diye düşünüyorum.”

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ta güzel bir karşılaşma olduğunu belirterek galibiyetlerin devamını beklediklerini söyledi: “Gerçekten şehrimiz için güzel bir dönüm noktası oldu. İki kardeş şehir, iki dost takım ben her ikisine de ligde başarılar diliyorum. Bunlar bizim olmazsa olmazımız, Sivas’ımız da Kayseri’mizde. İnşallah önümüzdeki haftalarda bu başarıların devam etmesini temenni ediyorum. Fedakârca gayretleri için Ali Başkanımızı ve yönetimini tebrik ediyorum. İsimsiz kahramanlar var. Burada belki saymak doğru olmaz. Onlara ben buradan özellikle mesaj gönderiyorum. Hakikaten şehir ve yönetim yüreğini koydu. Ama en önemlisi; hocamız, futbolcular ve taraftarlarımız. Taraftar gerçekten muhteşemdi. Her zaman olduğu gibi takımlarına sahip çıkıyor. Kayserimize yakışır, nezih bir şekilde tezahüratlarıyla bundan sonra da inşallah böyle bekliyoruz.”

Haber: Mustafa Gürbüz



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı