Yukatel Kayserispor Sezonu Açtı

Yukatel Kayserispor Sezonu Açtı

Sezonun İlk Kampı Başladı

Süper Lig’de bu sezon kadro kurma konusunda sorun yaşasa da, alt yapıdan kadroya dahil ettiği 9 oyuncusuyla sezonun açılışını gerçekleştiren Yukatel Kayserispor da futbolcular ilk kamplarına katılan eski oyuncularıyla birlikte başladı.

Süper Lig’de bu sezon sıkıntıları daha ilk anlarda yaşamaya başlayan ve borç yükünden kurtularak yeni dönem için takviye yapmak isteyen ancak mali krizi hala aşamayan Yukatel Kayserispor’da sancılı sezon başlangıcı gerçekleşmiş oldu.

İlk kamp çalışması için Erciyes Yüksek İrtifa Merkezi’ni tercih eden sarı-kırmızılılar tek sorun kadrodaki bazı eksik mevkiler için görüşmelerin sonuçlanmamış olması. Yapılacak ilk kampta futbolculara sezon öncesi kondisyon yüklemesi yapacak olan sarı-kırmızlılar da teknik adam Çağdaş Atan, alt yapıdan as kadroya dahil ettiği 9 oyuncunun performanslarını da burada yakından görmüş olacak.

İlk etap kamp için kulüp tesislerinde toplanan ve hafta başından itibaren Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ne giderek burada çalışmalarına devam edecek olan takımda futbolculara ilk bölümde kondisyon yüklemesi yapılarak sezon öncesi nefes kontrolleri ile idmanlar yaptırılacak.

Haber: Mustafa Gürbüz 



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti