Yukatel Kayserispor çalışmalara başlıyor

Yukatel Kayserispor çalışmalara başlıyor

Futbolda sıkıştırılmış bir program yaşanacak

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Yukatel Kayserispor’da futbolcular verilen 3 günlük iznin ardından perşembe günü kulüp tesislerinde yeniden bir araya gelecekler ve lig için hazırlıklarına devam edecekler.

Deprem felaketi nedeniyle verilen arada futbolculara 3 günlük izin veren Süper Lig temsilcimiz Yukatel Kayserispor’da, perşembe günü yeniden bir araya gelerek çalışmalar başlayacak. Federasyon tarafından alınan kararlar doğrultusunda iznin verildiği ifade edilirken, yeniden toparlanacak ve ay sonunda oynanması planlanan karşılaşmalar için çalışmalar başlayacak. Futbolcuların yaşanan olaylardan etkilendikleri ve bu arada bir nebze olsun olayın etkisini atlatacakları belirtildi.

Perşembe günü kulüp tesislerinde bir araya gelecek olan futbolcuların çalışmalara başlayacağı ancak ay sonunda öncelikle erteleme maçı oynanacağı sonrasında ise sıkıştırılmış bir programla hem kupa, hem de lig maçlarına devam edecekleri için yoğunluk yaşanacağı öğrenildi. Teknik Direktör Çağdaş Atan, yaşanan felaket nedeniyle bir kez daha ülkemize geçmiş olsun derken, çalışmalara başlayacaklarını ve yoğun bir maç programı oynayacaklarını, bu yüzden hazırlıklara perşembe günü kaldıkları yerden devam edeceklerini ifade etti. 

Haber. Mustafa Gürbüz



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti