Yukatel Kayserispor, Atan’la 3 yıl daha

Yukatel Kayserispor, Atan’la 3 yıl daha

Süper Lig’de gelecek dönemlerde teknik heyet konusunda arayış içine girmek istemeyen ve mevcutta yer alan genç çalıştırıcı Çağdaş Atan ile mutlu olan Yukatel Kayserispor’da yönetim 3 yıl daha bu birlikteliği sürdürme kararı aldılar. 

Yukatel Kayserispor’da yönetim, Teknik Direktör Çağdaş Atan ile sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini 3 yıl daha uzatarak yeni sözleşme için prensip anlaşmasını sağladılar.

Konu hakkında açıklamalar yapan sarı-kırmızılılar da Başkan Ali Çamlı takımın yolunda giden bir rotası var. Bu rotada Çağdaş Atan’ın büyük katkılarının olduğunu belirterek, “Teknik Direktör Çağdaş Atan ile yaklaşık bir haftadır yeni dönemler hakkında görüşmeler yapıyorduk. Son olarak kulübün geleceği için projelerimiz ve çalışmalarımızı masaya koyduk ve aynı görüşte olduğumuzu gördük. Hocamız Kayseri'den ve bizden memnun. Biz de hocamızdan memnunuz. Yeni dönem için kendisi prensipte el sıkıştık ve Çağdaş hocamız ile çok önemli başarılara imza atacağımızı da taraftarımıza belirtmek isterim" dedi.

Teknik Direktör Çağdaş Atan ile Perşembe günü basın önünde sözleşme imzalanacağı ve burada resmi açıklamanın yapılacağı belirtildi. 

Haber: Mustafa Gürbüz



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti