Yukatel Kayserispor, Adana Maçına Hazır

Yukatel Kayserispor, Adana Maçına Hazır

Sarı-Kırmızılı Ekip, Adana’ya Gitti

Süper Lig’in 21.hafta karşılaşmasında Yukatel Kayserispor-Adana Demirspor’a konuk olacak. Karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan sarı-kırmızılı ekip, Adana’ya gitti.

Süper Lig’de 21.hafta, Beşiktaş-Gaziantep Futbol Kulübü ve Öznur Kablo Yeni Malatyaspor-Göztepe karşılaşmaları ile başladı. 21.haftada Yukatel Kayserispor-Adana Demirspor’a konuk olacak.

Hafta başından bu yana hazırlıklarını sürdüren Yukatel Kayserispor, Cuma günü yaptığı antrenman ile hazırlıklarını tamamladı. Adana yolculuğu öncesinde oyuncuları ile kısa bir toplantı yapan Teknik Direktör Hikmet Karaman, “Altay maçını unutun. Şimdi önümüzde zor bir maç var. Bu zor deplasmandan istediğimiz alalım ve şehrimize dönelim” dedi. Adana Demirspor karşılaşmasında Yukatel Kayserispor’un yeni transferleri Bertolacci ve Abdulkadir Parmak da forma giyebilecek. 21.hafta öncesinde Yukatel Kayserispor, 27 puanla 11.sırada yer alırken, Adana Demirspor ise 33 puanla 4.sırada yer alıyor.

Adana Demirspor-Yukatel Kayserispor karşılaşması, 15 Ocak Cumartesi günü Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak. Saat 13:30’da başlayacak olan karşılaşmada, Sarper Barış Saka, Samet Çavuş ve Candaş Elbil hakem üçlüsü görev üçlüsü yapacak.

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu