Yukatel Kayseri başladı

Yukatel Kayseri başladı

Futbolcular ilk idmanı yaptı

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Yukatel Kayserispor’da futbolcular ay sonunda başlayacak olan lig maçları için hazırlıklarına kulüp tesislerinde yaptıkları idmanlarla başladılar. Yaşanan deprem felaketi nedeniyle futbolculara 3 günlük izin verilmişti. 

Süper Lig’de karşılaşmaların kaldığı yerden devam edecek olması nedeniyle temsilcimiz Yukatel Kayserispor’da çalışmalar başladı. Deprem yüzünden ertelenen lig maçları öncesi sarı-kırmızılılar da çalışmalara 3 günlük ara vermişti. Teknik Direktör Çağdaş Atan’ın Trabzon’da olması nedeniyle yardımcı antrenörler yönetiminde yeniden kulüp tesislerinde toplanan futbolcular ilk idmanlarını yaptılar.

Yaşanan deprem felaketinin etkileri hala futbolcuların üzerinde olsa da, bu konuda teknik heyet normal hayata dönmek ve çalışmalara motive olmak gerektiği konusunda futbolculara sık sık uyarılar yaptı. Sakatlıkları bulunan isimlerinde iyileşerek çalışmalara katılmaları ile kalabalık bir şekilde idmanlar başlamış oldu.

Takımda sadece Onur’un ara transfer döneminde Beşiktaş’a gitmesi nedeniyle yaşanan eksiklik olsa da, bu konuda teknik heyet daha öncesinde tedbirini almış ve bu mevkide yedekli bir şekilde oyuncu durumunu da ayarlamış olarak idmanlara başladı. Futbolculardan Mensah, Kemen ve Carol ise özel idman yaparak takımdan ayrı bir çalışma yapsalar da kısa süre içinde onlarında takımla birlikte çalışma yapacağı ifade edildi. 

Haber: Mustafa Gürbüz



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti