YPG´NİN HASEKE SORUMLULARI KISKIVRAK YAKALANDI

YPG´NİN HASEKE SORUMLULARI KISKIVRAK YAKALANDI

JANDARMANIN YAPTIĞI OPERASYONDA 1 DEAŞ, 2 YPG´Lİ YAKALANDI

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı tarafından terör örgütleri üyelerine yapılan çalışmalarda YPG´nin Haseke sorumluları ve DEAŞ üyesi toplam 3 kişi yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince PKK/YPG silahlı terör örgütü yapılanmasına yönelik yapılan çalışmalarda örgütün Suriye´nin Haseke bölgesi sorumluları olduğu belirlenen Muhammed Khabbas ve Diaaddin Khabbas´ı yakalamak için operasyon düzenlendi. Kocasinan ilçesine bağlı Yazır mahallesinde yapılan operasyonda 2 kişi yakalanarak gözaltına alınırken, evlerinde yapılan aramada PKK/YPG terör örgütünde yapmış oldukları görev ve eğitimlere ilişkin örgütsel doküman ele geçirildi. Şahıslar, işlemlerin tamamlanmasının ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye çıkarıldı.

Ayrıca yine İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince DEAŞ silahlı terör örgütü yapılanmasına yönelik yapılan çalışmalarda terör örgütü üyesi olduğu belirlenen yabancı uyruklu Ahmet Abdulrezzak´ı yakalamak için operasyon düzenlendi. Kocasinan ilçesine bağlı Yazır mahallesinde düzenlenen operasyonda yakalanan Abdulrezzak gözaltına alındı. İşlemlerin tamamlanmasının ardından sağlık kontrolünden geçirilen Abdulrezzak, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından bölgenin huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik yapılan operasyonların vatandaşların desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız devam edeceği bildirildi.


Haber Kaynak : İHA

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı

Kaçak silah ticareti yapan şahıs kaçamadı

Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı

5 DEAŞ’lı yakalandı

Çalıntı otomobilden uyuşturucu ele geçirildi

Yabancı uyruklu şahsı bıçaklayarak öldürdü