YOZGATLILAR

YOZGATLILAR

ARABAŞI YEMEĞİNDE BULUŞTU

Avrupa Yozgatlılar Federasyonu ile Özler Birlik Derneğinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Arabaşı gecesi bu yılda yoğun bir katılımda gerçekleştirildi.

Özel bir restoranda gerçekleşen Arabaşı gecesine, Kayseri Vali yardımcısı Ali Uslanmaz, Enerji Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve Özler Birlik Derneği Başkanı Coşkun Babayiğit ile Avrupa başta olmak üzere Kayseri´de yaşayan ve çevre illerden gelen Yozgatlılar katıldı.

Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Memduh Büyükkılıç, gecede yaptığı konuşmada, ?İsimsiz kahraman olarak gördüğüm yaptığımız çalışmalarda bizim her zaman yanımızda yer alan siz kardeşlerimize minnet duyuyorum. Değerli başkanımızın ufak bir talebi oldu. Elbette ki, biz onu önemsiyoruz. Ebetteki göz ardı edemeyiz. Zaten Özlerimiz Kayserimiz ile özdeşleşmiş durumda. Öyleyse bir otobüsü esirgeyecek kadarda her halde yaklaşımımız söz konusu olmaz. İnşallah Kocasinan Belediye Başkanımızda burada sadece otobüsle de kalamasın. Bunu bir protokole bağlayalım. Bizim felsefemiz ?insanı yaşat ki devlet yaşasın? Bu insan Özler´de olur, bu insan Sarız´ımızda da olur, Yahyalı´mızda da olur. Nerede olursa olsun o insanların sevinci de bizim sıkıntısı da bizim. O açıdan bu birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi Cenabi Allah bozmasın diye ben temennide bulunuyorum? dedi.

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ise, ?Bizler Anadolu çocuklarıyız. Yozgatlısıyla Kayserilisiyle hep birlikte bu şehirde yasıyoruz. Allah nasip ederse Cumhur İttifakı ruhuyla, Yeni Kapı ruhuyla 31 Martta da bu şehirde hep birlikte destan yazacağız. Bu Cumhur İttifakını çok önemlidir. Cumhur İttifakın aramızda Büyükşehir Belediye Başkan adayı Memduh Büyükkılıç var. 24 Haziran seçimlerinde her gittiğimiz yerde sunu söylüyorduk. Diyorduk ki, Ülkemizin Cumhurbaşkanı adayı Cumhur İttifakımızın Cumhurbaşkanı adayı Sayın Recep Tayip Erdoğan ülkücülere emanettir diyorduk. Önce ona oy istiyorduk. Önce Cumhur İttifakı başarılı olmalıydı. Şimdide diyordum ki, Milliyetçi Hareket Partisi ve Ak Parti´nin Cumhur ittifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Memduh Büyükkılıç bu şehirde rekor kılmalı. Çünkü bize yakışan budur? diye konuştu. 

Enerji Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız´da ?Bu ülkenin tarihi boyunca coğrafyasından kaynaklanan bu güzel ülkemize çok farklı tehditler oluşmuştur. Gerek yurt içinden gerekse yurt dışından. Yurt içindeki PKK hainine yurt dışında isimlerini bir çırpıda sayacağımız 8-10 tane terör örgütüne hep beraber dimdik ayakta duracağız. Omuz omuza vereceğiz ve her türlü tehdidin üstesinden geleceğiz? ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da