YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI AÇILDI

YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI AÇILDI

SAÇMACI “KALİTEYİ UCUZA VATANDAŞALARLA BULUŞTURUYORUZ”

Sun Fuarcılık tarafından Kayseri Dünya Ticaret Merkezi'nde 14 -26 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan Yöresel Ürünler Fuarı açıldı.

Sun Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Saçmacı etkinlikle ilgili olarak haber ekibimize yaptığı değerlendirmede kontrollü normalleşme sürecinin başlaması ile birlikte Sun fuarcılık olarak yurt genelinde faaliyetlerine yeniden start verdiklerini vurgulayarak; kaliteli ürünleri daha uygun fiyatlarla vatandaşla buluşturmaya devam ettiklerinin altını çizdi “Normalleşmenin başlaması ile beraber fuar alanları Türkiye’nin olduğu gibi Kayseri Fuar alanı da artık organizasyonlar başladı. Kayseri’de 14 Haziran 26 Haziran arası Yöresel Ürünler günleri inşallah devam edecek. 45 şehirden 100 e yakın firma katılım sağladı. 100 firmanın 15 firması Kayseri diğerleri de şehir dışından gelen firmalar. Kayseri halkımız buranın kalitesini çok daha iyi bildiğinden dolayı her zaman rağbet ediyorlar. Kayseri halkına minnettarız. Bizde elimizden geldiği şekilde en iyi hijyen ortamlarını sağlıyoruz. Maske - mesafe temizlik kurallarına uyarak düzenliyoruz. Türkiye’de örnek gösterilen fuar şirketiyiz. Maske mesafe hijyen konusunda giriş kapısından itibaren her türlü tedbirlerimizi aldık. Normalde fuar alanlarında mesafe 3 metre ama burada 5 ve 6 metreye çıkardık. İnşallah bundan sonra her şeyin daha güzel olacağının kanaatindeyiz. Kayseri halkımızı bekliyoruz.”

Fuara şehir dışından iştirak eden firma yetkilileri de Kayseri de olmaktan memnun olduklarını vurgulayarak ilimiz sakinlerini fuarı gezmeye davet ettiler.



Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”