Y.Kayserispor’dan, son maçta 2 gol

Y.Kayserispor’dan, son maçta 2 gol

Y. Kayserispor 2-1 FK Liepaja

Süper Lig temsilcimizi Yukatel Kayserispor Antalya kampının son gününde FK Liepaja Takımı ile hazırlık karşılaşmasında karşı karşıya geldi. Son hazırlık maçında rakibini 2-1 yenen sarı-kırmızılılar kamp sonrası son durumlarını görme fırsatı buldular. 

Yukatel Kayserispor’da futbolcular lige verilen arada ikinci etap kamp için gittikleri Antalya’da çalışmalarını noktaladılar. 13 günlük çalışma döneminde hazırlık karşılaşmaları yaparak hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılılar burada son gün FK Liepaja Takımı ile karşılaştılar. 

Maçın başlangıcında gençlere yer veren Teknik Direktör Çağdaş Atan ilk yarıda sahadan 1-1 berabere ayrılan futbolcularının gösterdiği performanstan memnun kaldığını belirtti. Karşılaşmanın ilk golü 38.dakikada Mustafa Pektemek’ten gelirken rakibin golü ise ilk yarının son anlarında 44.dakikada penaltıdan Dodo’dan geldi. Bu golden sonra her iki ekipte soyunma odasının yolunu tuttu. İkinci yarıda oyuncu değişimleri ile tüm futbolcuları görme şansını elde eden teknik heyet, kamp döneminde yapılan çalışmaların karşılığını da görmüş oldu. Karşılaşmanın 66.dakikasında Talha’nın golü ile 2-1 öne geçen temsilcimiz, hazırlık maçını bu skorla tamamladı ve oynadığı 3 hazırlık karşılaşmasını da kazanarak taraftarına son durumunu net bir şekilde gösterdi. 

Yukatel Kayserispor’da futbolcular buradaki maç sonrasında kamp çalışmalarını noktaladılar. Teknik Direktör Çağdaş Atan, futbolculara 2 gün izin verdi. Yukatel Kayserispor cuma günü tesislerde toplanarak lig hazırlıklarına devam edecek.   

Haber: Mustafa Gürbüz



Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti