‘Yine yeniden’ eurocup’tayız

‘Yine yeniden’ eurocup’tayız

Kadınlar Basketbol Süper Lig ekiplerinden Melikgazi Kayseri Basketbol, yeni sezonda davet üzerine EuroCup’ta mücadele edecek. Temsilcimizin katılım işlemleri başladı. 

Kadınlar Basketbol Süper Lig ekiplerinden Melikgazi Kayseri Basketbol, yeni sezon için bir yandan transfer çalışmalarını devam ettirirken, diğer yandan da EuroCup’tan katılım daveti aldı. 

Sarı-kırmızılı ekip, daha önce EuroCup’ta 3 kez final oynarken, çok kez de katılım daveti aldı. Yeni sezon öncesi de EuroCup’a katılım daveti alan temsilcimiz, yeni sezon EuroCup’ta mücadele etme kararı aldı. 

Karara ilişkin kulüp sosyal medyasından yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Tarihi başarılarla dolu kulübümüze, Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından iletilen EuroCup Woman 2023-2024 sezonu katılım daveti teknik ekibimiz ve yönetim kurulumuzca değerlendirildi. Ülkemizi ve şehrimizi en iyi şekilde temsil etmek, “Yine yeniden” sloganıyla yarınlarımıza ‘Potanın güçlü sesi’ni heyecanını iletebilmek için 2023-2024 EuroCup Women’da “Biz de varız” diyerek, katılım işlemlerine başlandı. Bizden desteğini esirgemeyen, salonumuza teşrif edip umudunu kesmeyen taraftarımıza, Onursal Başkanımız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a ve tüm yapılanmamızı yakinen takip edip, destekleyen Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’na teşekkür ederiz.”

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı