YİNE AMRABAT-HASAN ALİ, YİNE YALANLAMA!

YİNE AMRABAT-HASAN ALİ, YİNE YALANLAMA!

Fenerbahçe yönetimi Kayserispor’un Amrabat ve Hasan Ali için toplam 21 milyon avro fiyat biçtiğini iddia etti.

Bir yanda her fırsatta satmayacağını açıklayan Kayserispor yönetimi, diğer yanda hem Hasan Ali’yi hem de Amrabat’ı alacağını iddia eden Fenerbahçe yönetimi. Bu transfer bilmecesindeki son iddia ise Kayserispor yönetiminin bu iki oyuncuyu satabileceği ancak Fenerbahçe’den 21 milyon avro talep ettiği yönünde.

 

ORTAKÖYLÜOĞLU “RESMİ TEKLİF YOK”

 

Spor kamuoyunda ön plana çıkan son haberlere göre Kayserispor yönetiminin bu iki oyuncuyu satmaya yanaştığı ancak fiyatı yüksek tutup hem Fenerbahçe’yi hem de Galatasaray’ı geri püskürtmek yönünde olduğu gelen haberler arasında. Amrabat’a 14,5 milyon avro, Hasan Ali’ye de 6,5 milyon avro değer biçtiği söylenilen Kayserispor’un Fenerbahçe’den bu iki oyuncu için 21 milyon avro istediği iddia edildi.

 

Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu ise, Faslı futbolcu Amrabat ve milli oyuncu Hasan Ali Kaldırım için toplamda 21 milyon avro talep edildiği yönündeki haberlerin doğru olmadığını söyledi. Amrabat ve Hasan Ali’nin resmen istendiği yönünde haberler çıktığını ve kendilerine resmi bir teklif yapılmadığını açıklayan Oğuz Ortaköylüoğlu, "Bize şu ana kadar gelen resmi bir teklif yok. Amrabat için 14,5 milyon avro, Hasan Ali Kaldırım için ise 6,5 milyon avro istediğimiz gibi bir şey yok.” diye konuştu. Takımdaki futbolcuların hepsinin tatilde olduğunu söyleyen Ortaköylüoğlu, takımın 1 Temmuz’da toplanacağını ve 21 Temmuz gibi Avusturya’da 2 haftalık kamp yapacaklarını söyledi. (spor servisi)

 



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı