YILSONU TOPLANTISI

YILSONU TOPLANTISI

MUHTARLARLA YILSONU TOPLANTISI- Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, ilçedeki 21 muhtarla bir araya gelerek 2011 yılındaki çalışmaları değerlendirdi, 2012 için yapılması gerekenler hakkında istişare toplantısı düzenledi.

Yaman Dede Kültür ve Sanat Evi’ndeki toplantı öncesi muhtarlar konağı gezerek bilgiler aldı. Konağın her bir ayrıntısını gören muhtarlar hayran kalırken, daha sonra toplantıya geçildi. Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım’ın başkanlığındaki toplantıya başkan yardımcıları, birim müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, 2011 yılındaki çalışmalara değinerek, “2011 yılına baktığımızda gerçekten çok verimli geçen bir yıl oldu. Hizmet kalitesinin arttığı, şehrimizin tanıtımı noktasında cazibenin her geçen ay yükseldiği bir yıl oldu. İlçe olarak gerçekten çok iyi yoldayız" dedi.

Yıldırım, "2011 yılının genelinde gerek asli işler, gerekse hedeflerimiz ve şehircilik hizmetlerine baktığımızda artık çok güçlü konuma geldik. Hamdolsun bu da Talas’ın ne denli geliştiğinin göstergesidir. Bu konuda gerek bizim çalışmalarımız, gerekse merkezi hükümetten ve Büyükşehir Belediyesi’nden yürüyen işler, ya da Elektrik Şirketi, Türk Telekom ve Kayserigaz gibi kurumlarla yapılan çalışmalar, şehrimizi modern bir görünüme kavuşturuyor. Bunlar bizi mutlu ediyor, inanıyorum ki sizler de aynı ölçüde mutlusunuzdur. Bizler işlerimizi planlıyoruz, ama sizler de halkın içinden gelen talepleri bizimle paylaştığınızda çalışmalar çok daha kaliteli ve hızlı oluyor" ifadelerini kullandı.

Yıldırım’ın konuşmasının ardından muhtarlar görüşlerini iletti. Muhtarların taleplerini kendisi not alan Başkan Yıldırım, en kısa zamanda yapılması için çalışacaklarını söyledi.



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”