‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Trabzon maçı öncesi temkinli konuştu. Yılmaz, “Trabzon maçı zor olacak ama biz, iyi çalışıyoruz” dedi. 

Süper Lig’de heyecan, 33.hafta karşılaşmaları ile devam edecek. 33.hafta mücadelesinde Mondihome Kayserispor, Trabzonspor’u konuk edecek. 

Sarı-kırmızılı ekip, Trabzonspor karşılaşmasının hazırlıklarını Kadir Has Kulüp Tesisleri’nde yaptığı antrenman ile sürdürdü. Teknik direktör Burak Yılmaz gözetiminde yapılan antrenman yoğun tempoya sahne oldu. 

Antrenman öncesi kameralar karşısına geçen Teknik Direktör Burak Yılmaz, Trabzonspor maçına ilişkin konuştu. Burak Yılmaz, şöyle dedi: “Trabzon ile karşılaşacağız ama her maç zor. Şu dönemde her maç zor. Hazırlık dönemini iyi geçiriyoruz. İyi konsantre oluyoruz. Benim geldiğimden bu yana bir tek Kasımpaşa maçında hem oyunu verdik hem de mağlubiyeti hak ettik. Onun dışında ne oyunu verdik ne de topu verdik. Çok büyük şansızlığımız var. Çok gol kaçıran bir ekibiz. Türkiye liginde en çok gol kaçıran takımız. Bunlar düzeltmeye çalışıyoruz. Oyuncularımdan çok memnunum. Takımın 2,5 yıllık sıkıntılı sürecinde oyuncularımız çok destek olmuş ve buralara getirmişler. Bu dönemde başkanımız ve yönetimiz, her şeyi yapıyor. Riskli haftalara girdik. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Trabzon maçı zor olacak. Sahamızda oynayacağız. Taraftarımızın da yanımızda olmasıyla kazanmak istiyoruz.”

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’