YILIN BAŞKANI ÖZHASEKİ, YILIN TELEVİZYONU ERCİYES TV

YILIN BAŞKANI ÖZHASEKİ, YILIN TELEVİZYONU ERCİYES TV

Türkiye Yazarlar Birliği Kültür, sanat ve edebiyat ödülleri sahiplerini buldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, kültür sanat dalında ilimize yaptığı katkıdan dolayı yılın belediye başkanı, Erciyes TV ise yılın televizyonu ödülü aldı.

Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi 2012 yılı sanat ve edebiyat ödülleri töreni Ticaret Odası Rifat Hisarcıklıoğlu toplantı salonunda gerçekleştirildi. Ödül töreninin açılış konuşmasını yapan Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şube Başkanı Ahmet İlhan “Kişilerin ve kurumların kendi özgeçmişlerinde geleceğe not düşecekleri Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi’nin kültür, sanat edebiyat ödülü, silinmez izlerle aynı zamanda tarihe yazılacaktır” dedi.
Şube Başkanı İlhan’ın konuşmasının ardından ödül törenine geçildi. Törende ilk ödülü şehrin Kültür, Sanat ve Edebiyatına katkılar sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, yılın belediye başkanı olarak aldı.
Yılın üniversite ödülü ise Erciyes Üniversitesi’nin oldu. Kayserili yazar Muhsin İlyas Subaşı’da yılın romanı ve yazarı ödülünü aldı. “Aşk Prensesleri de öldürür” kitabıyla ödül alan Şubası, yazarlara daha çok önem verilmesi istedi.
Yılın hikaye kitabı ödülünü “ Sağnak Rüya” kitabıyla Yazar İmdat Avşar, Yılın Şiir Kitabı ödülünü ise 13. gün adlı kitabıyla yazar Selim Tunçbilek aldı.
Yaptığı kültür, sanat ve edebiyat yayınlarıyla yılın televizyonu seçilen Erciyes TV’nin ödülünü Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Çifçi, Başkan Özhaseki’nin elinden aldı.
Yılın programcısı ödülünü TV Kayseri’den Kamuran Küçükdeveci alırken,  yılın Radyo programcısı ödülünü Ali Özkan’lı Erciyes TV Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Yerli’nin elinden aldı. Yılın Sivil Toplum Kuruluşu ödülünü İlim Yayma Cemiyeti adına Oğuz Memiş, Yılın kültür ve sanata en fazla destek olan işadamı ödülünü ise Op.Dr.Seyfi Şahin aldı. Yılın Çocuk Kitabı ödülü “ İnteroğlan Mars’ta” kitabıyla Mehmet Esen’e verilirken, seçici kurul özel ödülü ise İlahiyatçı-Yazar ve gazeteci Mahmut Fidan’a verildi.


Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı