YILDIRIM BEYAZIT MAHALLESİNDE SOSYAL VE SPOR TESİSİ

YILDIRIM BEYAZIT MAHALLESİNDE SOSYAL VE SPOR TESİSİ

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yıldırım Beyazıt mahallesinde yapımı devam eden sosyal ve spor tesislerinin bu yıl içerisinde hizmete açılacağını söyledi.

Yıldırım Beyazıt mahallesinin imarsız, sağlıksız yapıları ile bir gecekondu semti iken bugün Kentsel Dönüşüm Projesi ile modern binaların yüksekliği, geniş cadde ve sokakların yer aldığı bir mahalle konumuna geldiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, ''Belediye olarak Yıldırım Beyazıt bölgesinde halkın isteği üzerine sosyal ve spor tesisi inşaatına başladık. Hızlı bir kentleşme ve yeni yapılardan dolayı nüfus artışı yaşanan bölgede yeni kamu tesislerin yapılmasına ihtiyaç duyulmaktadır. Şu anda çalışmalar mevsim şartlarının el vermesinden dolayı hızla devam ediyor. Tesisimiz zemin, 1 ve 2. Kattan oluşmaktadır. Toplam kullanım alanı 5 bin 700 metrekare olup, tesis içerisinde 400 metrekare aerobik salonu, 470 metrekare düğün salonu, 180 metrekare konferans salonu, 170 metrekare sergi salonu, 14 derslik, internet salonu, kafeterya, vergi tahsilât odası, zabıta odası ile yönetim odaları bulunmaktadır'' dedi.
Birçok kamu hizmetini bölgelerde inşa ederek yerinde hizmet ilkesini uyguladıklarını bu neden ile semtlere düğün salonu, Pazar yerleri, alışveriş merkezleri, spor salonları inşa ettiklerini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, çok amaçlı ve büyük ölçekli sosyal, spor ve aynı zamanda mesleki eğitim verilecek tesisin bu yol içerisinde hizmete açılacağını kaydetti. Başkan Memduh Büyükkılıç, yapımı devam eden sosyal ve spor tesisi içerisinde zabıta birimi, muhtarlık ve vergi tahsilat veznesi gibi hizmetlerinde bulunacağını sözlerine ekledi.


Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi