YENİ YÖNETİM ÇALIŞMALARA BAŞLADI

YENİ YÖNETİM ÇALIŞMALARA BAŞLADI

ÖNCELİK TEKNİK HOCA SORUNUNU ÇÖZMEK

PTT 1. Lig'i şampiyon olarak tamamlayan ve Süper Lig'e yükselen Kayserispor'da yeni yönetim, yeni sezon için kolları sıvadı. İlk iş teknik direktör konusunu netleştirmek olurken diğer yandan kulüp tesislerinde bir araya gelecek olan yöneticiler de görev dağılımı yapacaklar.

PTT 1. Lig'ini lider tamamlayarak, Süper Lig'e yükselme başarısı gösteren Kayserispor'da yeni yönetim, yeni sezon için kolları sıvadı. Yeni yönetimin öncelikli hedefi Süper Lig'de takımı yönetebilecek bir teknik direktör ile el sıkışmak. Sarı-kırmızılı kulüpte bu konuyla alakalı daha önce Ertuğrul Sağlam ismi geçmişti. Fakat başarılı teknik adam Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş'tan haber beklediği için Kayserispor'a net bir cevap vermemişti. Geçtiğimiz günlerde kamuoyuna sızan haberlerde Sağlam'ın Beşiktaş'tan olumsuz cevap aldığına dair söylemler duyulmuştu. Bu konuyla ilgili başarılı teknik adamın herhangi bir açıklaması olmazken, Kayserispor'un kendisiyle anlaşmaya varıp varmayacağı ise merakla bekleniyor.

ÖNCELİK TEKNİK HOCA SORUNUNU ÇÖZMEK

Takımda ağırlık kazanmaya başlayan bir diğer ismin ise mevcut teknik adam Cüneyt Dumlupınar'ın olduğu iddia ediliyor. Kamuoyunda konuşulanlara göre; sergilediği performansla takımın Süper Lig'e çıkmasında büyük rol oynayan Cüneyt Dumlupınar'la yola devam etme kararının alınabileceği de öne sürüldü. Hilmi Derinel başkanlığındaki yeni yönetimin ilerleyen günlerde takımın başına kimin getireceği ise merakla bekleniyor. Özellikle bu konuda Hikmet Karaman ile Mehmet Özdilek isimleri de tartışılanlar arasında yer alıyor. Yönetimin üzerine çalıştığı bir diğer konu ise oyuncu transferleri. Kamuoyunda, yönetimin yeni sezonda Süper Lig ve Avrupa Kupaları için önüne hedefler koyacağı ve bu hedeflere ulaşabilmek adına takım kadrosunu güçlendirecek yeni transferlerin gündeme geleceği konuşuluyor.

Kayserispor da yöneticiler bugün kulüp tesislerinde bir araya gelerek görev dağılımını da gerçekleştirecekler. 



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’