YENİŞEHİR SPOR SALONU TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

YENİŞEHİR SPOR SALONU TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

İlimizin tanınmış simalarından hayırsever Osman Ulubaş tarafından Yenişehir Mahallesi’nde yaptırılan Osman Ulubaş Sümer Spor Salonu’nu Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’nin onur konuğu olarak iştirak ettiği tören ile hizmete açıldı.

Kocasinan Belediye  Başkanı Ahmet  Çolakbayrakdar'ın ev sahipliğinde, Yenişehir Mahallesi’nde gerçekleştirilen açılış törenine; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili  Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Veli Böke, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak, hayırsever işadamı Osman Ulubaş, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, bölge sakinleri ve davetliler iştirak etti.

Başkan Çolakbayrakdar törenin başlangıcında yaptığı konuşmada yeni tesisler yeni yapılar ile Kocasinan İlçesi’nin çehresinin değiştiğine dikkat çekerek şunları kaydetti. "Bir yandan yeni yapıları inşa ederken, diğer bir yandan da eski yapıları kullanışlı hale getirmenin yeniden dizayn etmenin gayreti içerisindeyiz. Hayırsever Osman Ulubaş tarafından yaptırılan bu spor salonu gençlerimize hayırlı olsun. Önümüzdeki günler de de aynı bölgede yine hayırseverimiz Osman amca tarafından yaptırılan bir ortaokul ve bir anaokulunun açılışını sizlerle birlikte yapacağız. Bu tesisler çevreye bölgeye değer katıyor. Pandemi nedeni ile ara verdiğimiz bazı çalışmalarımıza hayatın normalleşmesi ile birlikte yeniden sahaya çıkmaya başladık. Sosyal projelerimizi hız kesmeden sürdüreceğiz.”

Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç’ta Spor Salonu’nun gençlere ve şehre hayırlı olmasını dileyerek, el ele gönül gönüle hizmetler yapmaya devam ettiklerini belirterek, " Uyum kültürünün en güzel örneklerinden birisi bir tarafta milli eğitimin okulları diğer tarafta belediyemizin yaptığı spor salonu. Hayırseverleri ile anılan bir şehire hizmet etmenin keyfini yaşıyoruz" diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Özhaseki ise "Bizim yıllardır misyonumuz, belediyecilik anlayışımız, hizmet anlayışıdır, eser siyasetidir” dedi ve ekledi “ 1994 öncesine gittiğimizde geçmişte sol belediyelerin ortaya koyduğu anlayış ideolojik belediyecilik anlayışı olduğunu biliyoruz. Belediyeleri, ideolojileri için bir araç gibi görürlerdi. Kurtarılmış bölgeler vardı. Bazı mahalleri cezalandırırlardı. Biz göreve geldikten sonra, şehrin altyapısı ile senelerce uğraştık. Enerjimizi bu şehir için harcadık. Büyük projeler ortaya koyduk. Ömrümüz hizmetle, dua alarak geçti. Hizmet kolay değil, her yaptığınız işten dolayı envai çeşit iftiralara maruz kalırsınız. Mahkemelerde ifadeler verirsiniz. Hayırseverlerimize teşekkür ederiz. Osman Ulubaş amca emekli maaşıma kadar hayır yapacağım diyor. Allah razı olsun. Spor salonumuzun hayırlı olmasını diliyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.”

Açılışı gerçekleştirilen Osman Ulubaş Sümer Spor Salonu’nu gezen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve beraberindeki heyet salonda gençlerle voleybol oynayarak sohbet ederek töreni noktaladılar.



Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”