Yeniden Onur Bulut Tartışması

Yeniden Onur Bulut Tartışması

Söz verse de, uzatmaya yanaşmıyor

Süper Lig’de sezonun ikinci yarısının başlamasından sonra gündem yeniden sezon sonunda sözleşmesi biten futbolcular oldu. Bu bağlamda daha önce Antalya’da sezon sonunda sözleşmesini uzatma konusunda söz veren Onur Bulut’un bu sözünden caydığı ve sözleşmesini uzatmaya yanaşmadığı iddia edildi.

Spor Toto Süper Lig’de sezonun ikinci yarısının başlaması ile birlikte ara transfer sezonunda başlamış oldu. Takımlarında yerlerini beğenmeyen veya fiyat olarak yüksek ücret tekliflerini alan futbolculara ara dönemde kulüpleriyle olan ilişiklerini keserek yeni kulüplerinin yolunu tutmaya başladılar.

Yukatel Kayserispor’da transfer tahtasının kapalı olmasını fırsat bilen bazı oyuncular bu durumdan kendilerine pay çıkartmak için çalışmalarına devam ediyorlar. Spor kamuoyunda Salim Manav’ın haberine göre Onur Bulut’la alakalı bir iddia ortaya atıldı. Futbolcunun daha önce Antalya kampında yöneticilere söz verdiği ifade edilmiş ve bu konuda da sorun yaşanmayacağı söylenmişti. Ancak habere göre Salim Manav, Onur Bulut’un sözleşmesini uzatmaya yanaşmadığını hatta teklifi reddettiğini ve sezon sonunda taliplisi olan kulüplerle anlaşarak takımdan ayrılacağını söyledi. 

Bu konuda hem Kayserispor hem de Onur’dan gelecek olan cevaba odaklanan taraftarlar da, Onur’un kendisini bu durumlara getiren kulübüne bir kazanım sağlamasını bekliyorlar.

Haber: Mustafa Gürbüz



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı