YENİDEN ADAYIM

YENİDEN ADAYIM

MMO Şube Başkanı Aksoy: “Yönetim kurulunun oy birliği ile almış olduğu kararla yeniden adaylığımı açıklıyorum”

Makine Mühendisleri Odası Başkanı Akif Aksoy 10 Ocak ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ vesilesi ile tertiplenen kahvaltılı basın toplantısında ilimiz medya mensuplarını ağırladı. Başkan Aksoy etkinlikte yaptığı değerlendirmede 9 Şubat 2020 tarihinde gerçekleştirilecek olan Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi Seçimli Genel Kurulu’nda bir kez daha aday olduğunu belirterek “Yönetim kurulunun oy birliği ile almış olduğu kararla yeniden adaylığımı açıklıyorum” ifadesini kullandı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle basın mensuplarıyla bir araya gelen Makine Mühendisleri Odası Başkanı Akif Aksoy 9 Şubat’ta yapılacak olan Genel Kurulda göreve 2 yıl daha talip olduğunu açıkladı.

Sözlerinin başında basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlayan Başkan Aksoy, gazetecilerin çok değerli ve kıymetli bir iş yaptıklarının altını çizip, Yönetim Kurulunda almış oldukları kararla iki sene daha Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi Başkanlığı görevine talip olduklarını belirterek “9 Şubat’ta Makine Mühendisleri Odamızın genel kurulu var. Yönetim kurulunun oy birliği ile almış olduğu kararla yeniden adaylığımı açıklıyorum. Odamız 1980’li yıllardan beri çok güzel işlere vesile oldu. Daha önceki başkanlarımızdan, temsilcilik zamanlarından şube olmasına kadar üyelerimize vermiş oldukları hizmetlerden bu birliğimiz ve beraberliğimiz hiç bozulmadı. İnşallah bundan sonra da birlik ve beraberliğimiz bozulmaz. Şube olarak da çok güzel faaliyetlerimiz oldu. Sürekli üyelerimizle beraberdik. Yine vatanımız milletimiz üyelerimi için neler yaptıysak bundan sonra da bunları yapmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar iki yıllık bir süreç geçirdik. Bu süreç içerisinde birçok il ilçelerimizde asansör protokolleri yaptık. Periyodik kontrollerimize hız verdik. Yapmış olduğumuz hizmetler arasında bacaların kontrollerini yaptık. Çevre temizliği ile ilgili birçok çalışma başlattık. Öğrencilerimize staj konusunda yardımcı olmaya çalıştık. Buna benzer birçok faaliyetimiz oldu. İnşallah bundan sonraki süreçte de daha farklı projelerle daha da geliştireceğiz.“ ifadesini kullandı.



'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik