YENİ UFUKLAR’IN ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNE ULAŞTI

YENİ UFUKLAR’IN ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNE ULAŞTI

Yeni Ufuklar Derneği bilim, sanat ve hizmet ödülleri sahiplerini buldu.

Ödül töreninde konuşan Yeni Ufuklar Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Nevzat Özkan; toplumun bütün kesimleriyle yakın ilişkiler içerisinde bulunan derneklerinin kapısının herkese açık olduğunu vurgulayarak “ Kurulduğu günden beri binlerce öğrenciye burs vermiştir ve halen 500 civarında öğrenciye burs vermektedir. Toplumun bütün kesimleriyle yakın ilişkiler içerisinde bulunmuş açları doyurmaya, açıkları giydirmeye gayret etmiş gücü yettikçe ihtiyaç sahiplerini gözetmeye çalışmıştır” ifadesini kullandı.

Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonunda gerçekleştirilen ödül törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, İYİ Parti İl Başkanı Süleyman Bozkurt, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, KTO Başkanı Ömer Gülsoy, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya, siyasiler, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Yeni Ufuklar Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Nevzat Özkan; toplumun bütün kesimleriyle yakın ilişkiler içerisinde bulunan derneklerinin kapısının herkese açık olduğunun altını kalın çizgilerle çizerek şunları kaydetti…“2002 yılında Kayseri’de kurulan daha sonra İstanbul ve Ahlat şubeleriyle hizmet alanını genişleten derneğimiz 17 yıldır pek çok önemli faaliyete imza attı. Son kongremizi bu yılın Ağustos ayında gerçekleştirdik. Yeni seçilen yönetim kurulu adına başta 9 yıldır başkanlık görevini yürüten Mustafa Argunşah olmak üzere fiili ve faali olarak katkı sağlayan tüm mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Yeni Ufuklar Derneği eğitim, kültür, bilim ve sanat alanlarında pek çok hizmeti hayata geçirmiştir. Kurulduğu günden beri binlerce öğrenciye burs vermiştir ve halen 500 civarında öğrenciye burs vermektedir. Toplumun bütün kesimleriyle yakın ilişkiler içerisinde bulunmuş açları doyurmaya, açıkları giydirmeye gayret etmiş gücü yettikçe ihtiyaç sahiplerini gözetmeye çalışmıştır. Birlik ve beraberliklerimizi kuvvetlendirmek için Yeni Ufuklar Derneğinin sofrası her daim açık olmuştur. Bugün ödül törenimizde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. “.

Konuşmaların ardından Yeni Ufuklar Derneği Türk Bilim, Sanat ve Hizmet Ödülleri sahiplerine verildi.

Ödül töreninden sonra Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Mezhepleri Tarihi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hasan Onat tarafından ‘Kuran’ın Kurucu İlkeleri Işığında Mezhep Meselesi’ konulu konferans gerçekleştirildi.



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"