YENİ KURBAN KESİM YERİ BAYRAMA HAZIRLANIYOR

YENİ KURBAN KESİM YERİ BAYRAMA HAZIRLANIYOR

İlçe sakinlerinin kurbanlarını daha hijyenik ve geniş alanda kesebilmelerine imkan sağlamak amacı ile modern mobil kesimhaneleri ve modern kurban satış alanlarını Erkilet Bülbül Pınarı mevkiine taşıyan Kocasinan Belediyesi, yeni yerde hazırlıkları kesintisiz devam ettiriyor.

Oymaağaç Mahallesi’nden Erkilet Bülbül Pınarı Mezarlığı ilerisine taşınan kurban kesim ve kurban satış alanın altyapı çalışmalarının devam ettiğini hatırlatan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar her yıl olduğu gibi bu yıl da yapılan hizmetlerle ilçe sakinlerinin kurban ibadetlerini daha huzurlu bir şekilde yerine getirmelerine katkı sağlayacaklarını kaydetti.

Vatandaşların ibadetlerini daha güzel bir şekilde yapabilmeleri için gayretle çalıştıklarına dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar sözlerini şöyle sürdürdü “Bu yıl da geçen yıllarda olduğu gibi alnımızın akıyla bu hizmeti yerine getirebilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kocasinan Belediyesi olarak bu şekilde hizmet veren Kayseri’de tek belediyeyiz. Türkiye’de ise sayılı belediyelerden biriyiz. Profesyonel bir şekilde hemşehrilerimizin daha huzurlu ve daha hijyenik bir ortamda Kurban ibadetlerini yerine getirebilmeleri için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Burada hem kurban satışı hem de kurban kesim yeri olacak. Altyapı çalışmaları aralıksız devam ediyor. Ayrıca her yıl olduğu gibi bu sene de kesim yerimizde veteriner hizmeti olacak. Hemşehrilerimin keseceği hayvanların sağlıklı olması konusunda özen gösteriyoruz. Burada Tarım ve Orman İl Müdürlüğümüz tarafından hayvanlar denetlenecek. Kurban kesim günü ise hem bizim Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı veterinerler hem de Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nden gelecek olan veterinerler tarafından kurbanlık hayvanların denetimleri yapılacak.”

Başkan Çolakbayrakdar sözlerini noktalarken “Bütün gayretimiz; vatandaşlarımızın daha huzurlu bir şekilde kurban ibadetlerini yapabilmeleri içindir. Bunun için Kocasinan Belediyesi olarak 7 gün 24 saat olan hizmetimiz, Kurban Bayramı öncesi devam ediyor ve bayramda da devam edecek.” İfadesini kullandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”