YENİ HAL KOMPLEKSİNE YAPI RUHSATI

YENİ HAL KOMPLEKSİNE YAPI RUHSATI

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Yeni Hal Kompleksine yapı ruhsatı verdiklerini açıkladı.

Kayseri`nin imarlı, planlı ve bir vizyona uygun biçimde gelişerek genişlediğinin altını çizen Başkan Bekir Yıldız," Kayseri Büyükşehir Belediyemiz şehrin tam ortasında kalan hal yerini taşımaya karar verdi. Yaptığı ihaleyle Yeni Hal Kompleksi için hemen ilk adımı attı. Tanpınar Mahallesi`nde Kuzey Çevreyola paralel olarak uzanan 110 bin metrekarelik alanda Yeni Hal Kompleksinin inşaatına başladı. Vakit geçirmeden yapı ruhsatı için müracaat yapıldı. Kocasinan Belediyesi de projeyi inceledikten sonra Yeni Hal Kompleksi`ne yapı ruhsatı verdi" dedi.

                Başkan Bekir Yıldız şu bilgileri aktardı," Bilindiği gibi meyve ve sebze yüklü ağır tonajlı kamyonlar şehir içindeki hareketlerinde, giriş ve çıkışlarında, trafik akışında sıkıntı oluşturuyordu. Çevre yolun şehir dışına taşınmasıyla şehrin tam ortasında kalan hal yerine bu araçların gelişi-gidişi zor oldu. Yeni Hal Kompleksiyle bu sıkıntılar çözüme kavuşacak. İçindeki 127 işyeri, zabıta karakolu, yönetim ve kademe binası, lokanta, büfe, çay ocağı ve banka şubesi gibi bölümlere yapı ruhsatı verdik. Gayret eden, emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, kolay gelsin diyorum."



Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi