YENİ YÖNETİMLERDEN BAŞKAN´A ZİYARET

YENİ YÖNETİMLERDEN BAŞKAN´A ZİYARET

Kayseri Ülkü Ocakları´nın yeni yönetimi, Develi ve Yöresi Dernek Başkanı ile Talasemi ve Lösemililer Derneği´nin yeni yönetimi Başkan Büyükkılıç´ı ziyaret etti

Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Serdar Turan ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç´ı ziyaret ederek bir süre görüştü. Başkan Büyükkılıç, fahri üyesi olduğu Talasemi ve Lösemililer Derneği´nin yeni yönetimi ve Develi ve Yöresi Dernek Başkanını da kabul etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Ülkü Ocakları´nın Yeni Başkanı Serdar Turan ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun temennisinde bulunarak, ?Allah hayırlı hizmetler yapmaya vesile kılsın? diye konuştu. Ülkü Ocakları Başkanı Serdar Turan da Başkan Büyükkılıç´a yeni yönetimini tanıttı ve çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç´ı fahri üyesi olduğu Talasemi ve Lösemililer Derneği Başkanı Emre Başdemir ile Önceki Başkan Faruk Başdemir de ziyaret etti. Başkan Büyükkılıç, bir hekim olarak, Talasemi ve Lösemililer Derneği´ne her zaman sahip çıkacaklarını ve katkılarını sürdüreceklerini belirtti.

İstanbul Develi ve Yöresi Kültür Dayanışma Dernek Başkanı Orhan Cebeci ve Başkan Yardımcısı Hatice Ayden Kayserispor´un yeni Başkanı Hamdi Elcuman ile birlikte Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´ı makamında ziyaret etti. Develi ve Yöresi Kültür Dayanışma Dernek Başkanı Orhan Cebeci dernek faaliyetleri hakkında Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´a bilgi verdi.

Dernek Başkanı Orhan Cebeci "Kayserispor´umuzun yeni Başkanı Hamdi Elcuman ve Başkan Yardımcım Hatice Ayden ile birlikte Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´ı makamında ziyaret ettik,dernek faaliyetlerimiz hakkında bilgilendirme yaptık ilgi ve alakasından dolayı Memduh Başkanımıza çok teşekkür ediyorum."dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi