YAZIKLAR OLSUN!

YAZIKLAR OLSUN!

AYTEMİZ ALANYASPOR 5-0 KAYSERİSPOR

Spor Toto Süper Lig´in 13.hafta mücadelesine Kayserispor-Aytemiz Alanyaspor´a konuk oldu. Mücadele Alanyaspor´un 5-0´lık üstünlüğü ile son buldu.

 

Spor Toto Süper Lig´de milli aranın ardından heyecan yeniden başladı. 13.hafta karşılaşmasında Kayserispor-Aytemiz Alanyaspor´a konuk oldu. Mücadele Alanyaspor´un 5-0´lık üstünlüğü ile son buldu.

 

Hakem Arda Kardeşler maçı başlatan düdüğünü çaldı ve Aytemiz Alanyaspor´lu oyuncuların vuruşuyla maç başladı. Mücadeleye etkili başlayan taraf ev sahibi Alanyaspor oldu. 21.dakikada, Alanyaspor penaltı atışı kazandı. Penaltı atışı için topun başına geçen Cisse sol kale direğine isabet ettirdi. Oyun alanına dönen topa hareketlenen Baiano ceza sahası içi sağ çaprazdan kaleye şutunu çekti, ancak bu topu kaleci Silviu Lung kurtardı. 45.dakikada, Alanyaspor´lu Cisse´nin golü VAR incelemelerinden sonra ofsayt gerekçesiyle iptal oldu. Mücadelenin ilk yarısının sonuna 2 dakikalık uzatma süresi eklendi. 45+2.dakikada Sapunaru´nun ceza sahası içerisinde Ceyhun Gülselam´ı düşürmesi sonucunda Alanyaspor bir kez daha penaltı kazandı. Penaltı atışı için topun başına geçen Djalma Campos kalenin sağ üst direğine vuruşunu yaptı ve topu ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golün ardından karşılaşmanın ilk yarısı sona erdi.

 

Mücadelenin ikinci yarısı Kayserispor´un santra vuruşu ile başladı. Mücadelenin ikinci yarısına etkili başlayan taraf Kayserispor olsa da, Alanyaspor 59.dakikada, Efecan Karaca ile bulduğu golle skoru 2-0 yaptı. 74.dakikada Aytemiz Alanyaspor Cisse´nin golü ile skoru 3-0 yaptı. 79.dakikada Alanyaspor, Cisse´nin golü ile skoru 4-0 yaptı. 81.dakikada Alanyaspor, Fernandes´in golü ile skoru 5-0 yaptı. Karşılaşmada baş gol sesi çıkmadı ve mücadele Alanyaspor´un 5-0´lık üstünlüğü ile son buldu.



Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu