YAZARLAR BİRLİĞİ´NDEN

YAZARLAR BİRLİĞİ´NDEN

KAY-TV´YE ?YILIN TELEVİZYONU´ ÖDÜLÜ?

Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesince tertiplenen 2015 Kültür Sanat ve Başarı Ödülleri sahipleri ödül töreni gerçekleştirildi? Kay-Tv´nin yılın televizyonu ödülünü aldığı törende konuşan şube başkanı Selim Tunçbilek ?Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi olarak 12 yıldır,canlılık katan yön verici faaliyetler yürütmekteyiz. Üyelerimizin birey olarak yürüttüğü yazarlık çabalarının geniş bir zeminde yankı bulması için birlik olarak çeşitli destek ve katkılar sunmaktayız? ifadesini kullandı?
Melikgazi Belediyesi Kültür Merkesi´nde gerçekleştirilen 2015 Kültür Sanat ve Başarı Ödülleri törenin açılış konuşmasını yapan Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şube Başkanı Selim Tunçbilek, "Bildiğiniz gibi kültür hayatımıza Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi olarak 12 yıldır, genel merkez düzeyinde ise 40 yıla yakın süredir canlılık katan yön verici faaliyetler yürütmekteyiz. Üyelerimizin birey olarak yürüttüğü yazarlık çabalarının geniş bir zeminde yankı bulması için birlik olarak çeşitli destek ve katkılar sunmaktayız" ifadelerini kullandı.
İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş ise "Ben bu tür ödül günlerinin çok önemli olduğuna inanıyorum. Çünkü bu manevi bir destektir. Teşvik etmektir. O açıdan yazarlarımıza ve şairlerimize teşekkür ediyorum. Gerçekten çok güzel bir etkinlik. Türk yazarlarının ve şairlerinin menşei kaynağı Anadolu´dur ama maalesef medyanın güçlü olduğu alanlarda yapılan çalışmalar ülke ve dünya bazında hızlı tanıtıldığı için Anadolu´daki fedakar insanların çalışmaları çok fazla duyulmuyor" diye konuştu.
Ekrem Şahin´in yılın İş Adamı, Hüseyin Cömert´in araştırma inceleme, Ali Aslım´ın özel ödül, Kadir Acı´nın İnceleme Ödülü,Yüksel Kalkan´ın Kültür Sanat Haberciliği, Faruk Yaman´ın Yılın Arşivcilk ödülüne layık görüldüğü törende 25 yıldır sizlerin hayatında olan Kaytv´de yılın televizyon kanalı ödüle layık görüldü?.
Ödül töreninin en ilgi çeken dakikaları ise hiç şüphesiz ilimizin tanınmış simalarından Melikgazi Belediyesi Basın Yayın Müdürü Faruk Yaman´a ödülünü eşi Rengin Yaman´ın verdiği dakikalar oldu? 40 yılını bu işe veren ve eşinin elinden ödül alan Yaman´ın keyfine diyecek yoktu?
HABER : C.ÜSTEN



Talas’ta bu pazar ‘Maharetli Eller’in günü

Çocuk Kitap Fuarı Ve Şenliği’nde çocuklara özel konser

Talas Musiki Cemiyeti’nde bağlama kursu

Merkez Halk Kütüphanesi 7/24 Kütüphane oldu

Talas'ta hafta sonu ramazan dolu dolu

Artık Çekilmez Oldun Yarışması, 9'uncu kez Erciyes'te start alıyor

'Türkiye Yüzyılı Marşı'nın Bestekarı Arzen Kayserililerle buluştu

Yarım asırlık güğümün sırrı

Büyükşehir'den "çocuklara özel" tiyatro

Talas'ta Yücel Arzen Heyecanı

Türk Sanat Müziği Kent Korosu konseri

Talas'ta Yücel Arzen konseri

Bağcılık kültürü Germir'deki Bağ Müzesi'nde yeniden canlanacak

Talas'ta çocuklar tiyatro ile eğlendi

Talas'ta büyük usta Tevfik Soyata'dan musiki faslı

Talas'ta bu hafta 'Maharetli Eller' günü