Yaz okullarının vazgeçilmezi yüzme

Yaz okullarının vazgeçilmezi yüzme

İlimizde okulların kapanması ile başlayan yaz kurslarında ilginin büyük bir bölümü yüzme branşına oluyor. Son günlerde havaların ısınması ile birlikte bu talep bir kat daha arttı.

İlimizde Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve belediyelerin yapmış oldukları yaz spor okullarında taleplerin yoğunluğu yüzme branşına oluyor. Atatürk Olimpik Yüzme Havuzu ve belediyelerin sosyal tesislerinde yer alan havuzlarda kurslarına devam eden yetkililer son günlerde havaların ısınması ile birlikte taleplere yetişmekte zorlanıyorlar.

Sadece yüzme olarak eğitimlerin verilmediği özel kulüplerle birlikte verilen eğitimlerde yüzme ve sutopu takımlarının da antrenman yaptığı Atatürk Olimpik Yüzme Havuzu’nun akşam geç saatlere kadar vatandaşın hizmetinde olduğunu ifade eden yetkililer, yaz döneminde ve kış döneminde havuzumuz Kayseri halkına hizmet ediyor. İlimizin yükünü burası çekiyor. Yoğunluk olması nedeniyle sağlık kriterlerine uygun çalışmalarımız nedeniyle bazı saatlerde bakım çalışmaları yapabiliyoruz. Bu durumlarda da halkımızın bize göstermiş olduğu anlayıştan dolayı teşekkür ederiz” denildi.

Haber: Mustafa Gürbüz   



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’