YAZ SPOR OKULLARIN HALTERCİ KIZLARI

YAZ SPOR OKULLARIN HALTERCİ KIZLARI

HALTERCİ KIZLAR,AĞIRLIK KALDIRMAYI ÇOK SEVİYOR

? Yaz Spor Okuları´nın belkide en az ilgi gören spor branşı halter. Ancak Melis ve Hanife adında iki küçük sporcu var ki, onlar ağırlık kaldırmayı çok seviyor ve aynı yaşta olan arkadaşlarının da bu sporu yapmalarını istiyorlar. Kaygurup´a konuşan Melisa ve Hanife´nin hedefleri ise, Milli takımlara kadar yükselmek.

?Yaz Spor Okulları´ 3. Dönem kurslarına ilgi büyük. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 3. Dönemde, kayıt sayısının 10 bin´e ulaştırmak.

 ? Yaz Spor Okuları´nın belki de en az ilgi gören spor branşı halter. Ancak Melis ve Hanife adında 15 yaşındaki iki küçük sporcu var ki, onlar ağırlık kaldırmayı çok seviyor ve aynı yaşta olan arkadaşlarının da bu sporu yapmalarını istiyorlar. 

Kayseri Haber´e konuşan ?Yaz Spor Okulları´ Halter öğrencisi Melisa Güneş, ? Ağırlık kaldırmayı çok seviyorum? dedi. Güneş sözlerini şu şekilde sürdürdü : ? Hocamız Halil Mutlu´nun hayranıyım. Ağırlık kaldırmayı çok seviyorum. 2,5 aydan beri hocamız eşliğin bu sporu yapıyorum. Hafta içi her gün buradayım. Hafta sonları tatil yapıyoruz. Çok zevkli bir spor ve çok severek yapıyoruz. Genel kızlar gelmez ama bence gelmeleri lazım çok zevkli ve eğlenceli burası? 

 ?Yaz Spor Okulları´ halter öğrencisi Hanife Nur Mert ise, ? Kedimi geliştirerek, Milli takımlara kadar yükselmek istiyorum? dedi. Mert sözlerini şu şekilde tamamladı :  ? Ağırlık kaldırmayı seviyorum. Herkes aynı spor branşlarına gidiyor. Halter kaldırmak çok zevkli. Hocamız, bu spor dalı için güçlü ve yetenekli olduğumu söylüyor. 3 aydır halter kaldırıyorum. Kendimi geliştirip Milli takıma kadar yükselmek istiyorum? 



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’