YAYA YOLU VE OTOPARK YAPILACAK

YAYA YOLU VE OTOPARK YAPILACAK

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, şehrin merkezinde olmasına rağmen arsa ve miras sorunlarından dolayı bir türlü planlı yapılaşmaya geçemeyen Gülük ve Nazımbey mahallelerinde imarda yer alan yolların açıldığını ve asfaltlanarak hizmete sunuldu

imarlaşmaya başlayan ve imar hareketliği oluşan her iki mahallede yaya yolu ve otoparklar inşa edileceğini ifaden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, önce şehirleşmenin temel ilkelerini inşa ederek mahalleyi imarlaşmaya hazır hale getirdiklerini belirtti.

Yeni Gülük ve Nazımbey Mahallelerinde yaya yolu ve semt otopark yapılması işinin ihale ile yaptırılacağını kaydeden Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:
"Melikgazi Belediyesi olarak gelişen ve büyüyen şehrimizde ulaşım çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Mahallelerde öncelikle imar planlarındaki yolları açarak buralara hizmet gitmesini sağlıyoruz. Şehrin merkezinde olmasına rağmen arsa ve miras gibi nedenlerle bir türlü istenilen ve hak ettiğini görünüme kavuşamayan Gülük ve Nazımbey Mahallelerinde yol ve kavşak düzenlemelerini gerçekleştirdik. Araç trafiğini güvenli ve seri hale getirdik. Şimdi yaya trafiğini güvenli ve standartlara uygun hale getirmek için çalışma başlattık. Yaya yolu ve otoparklar inşa edilecektir. Bunun için 16 Haziran 2014 günü saat10.00’da Belediye Encümen Salonunda yapılacaktır. Bölge halkına ve şehrimize hayırlı osun.”

Öte yandan Tarihi Kentler Birliği’nin Ankara`da yapılacak olan Genel Kurul Toplantısına katılacak olan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince başarı ile uygulanmış projeler kapsamında Kiçikapu Konağı koruma çalışmaları hakkında proje bildirisi sunacağı öğrenildi...




İhalelerde 50 milyon 905 bin TL gelir elde etti

Çim alanını 1 günde biçebilen aracı temizlik filosuna kattı

Şeffaf Oda'da 120. buluşma

Esnaf odalarından Özdoğan'a hayırlı olsun ziyareti

"Tarımda iyi bir noktaya geldik"

Çölyaklılara 7 yılda 6 bin 134 çölyak paketi dağıttı

“Milli takıma en fazla sporcu gönderen kulübüz”

Kayseri Model Fabrika genç mühendislere eğitim verecek

Başkan Büyükkılıç; kuraya hak kazananların tamamına arılı kovan verdi

KAYMEK'in "tatil şenliği" rüzgarı Pınarbaşı'nda devam etti

Talas Meclisinde 18 madde görüşüldü

Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu

Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi

Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı