YASADIŞI TKİP ÖRGÜTÜ ÜYESİ 5 ŞAHIS

YASADIŞI  TKİP ÖRGÜTÜ  ÜYESİ 5 ŞAHIS

Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin uzun süredir peşinde olduğu ve Yargıtay tarafından terör örgütü olarak kabul edilen Türkiye Komünist İşçi Partisi’ne üye oldukları belirlenen 5 kişi gözaltına alındı. Aralarında bir kamu çalışanının da bulunduğ

İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Kayseri ve Nevşehir’de yapılan operasyonlarda, Yargıtay tarafından terör örgütü kapsamına alınan Türkiye Komünist İşçi Partisi’ne üye oldukları ve çalışma yaptıkları tespit edilen H.B., U.Ç., S.K., H.B.K. ve T.Ş.T.’nin yakalanarak gözaltına alındı.


Yapılan operasyonda S.K.’nin öğretmen olduğu ortaya çıkarken, örgütün bölge sorumlusu olduğu tespit edilen H.B.’nin 2001 yılında tuttuğu ölüm orucu nedeniyle rahatsızlandığı ve dönemin Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’in çıkardığı aftan yararlanarak serbest kaldığı  öğrenildi...

 

Terörle Mücadele ekiplerinin Bağımsız Devrimci Sınıf Platformu ve Kayseri İşçilerin Birliği Derneği’nde yakaladığı zanlıların evlerinde yapılan aramalarda ise çok sayıda örgütsel dokümanın ele geçirildiği bildirildi.

 

Emniyet Müdürlüğü’nde sorguları tamamlanan 5 kişi, doktor kontrolünden sonra adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınan 5 kişinin Cumhuriyet Savcılığı tarafından ifadelerinin alınmasına başlandığı öğrenildi.



Yakalanmamak için baza ile duvar arasına saklandı

Kavgada kan aktı

Bağ evi fareleri yakalandı

Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu