YAMULADA BALIK AVLAMA YARIŞMASI SONA ERDİ

YAMULADA BALIK AVLAMA YARIŞMASI SONA ERDİ

YARIŞMANIN BİRİNCİSİ ÖZDEN AYDIN ŞİMŞEK 36 SANTİMLİK BALIK YAKALADI

Kocasinan Belediyesi ve Kayseri Olta Balıkçıları Derneği (KOBDER) tarafından Yamula Barajı’nda düzenlenen En Büyük Balık Yakalama Yarışması’nda birinci 36 santimlik balık yakalayan Özden Aydın Şimşek isimli bayan oldu.
Dün başlayan yarışmanın son gününde Yamula Barajı’nda 400 kişi en büyük balığı yakalamak için uğraş verdi. Yarışmanın sonunda 36 santimlik balık yakalayan Özden Aydın Şimşek birinci olurken, İbrahim Önge ikinci, Serkan Oktabaş ise üçüncü oldu.

Yarışma sonrasında düzenlenen ödül töreninde konuşan KOBDER Başkanı İsmail Aslan, “Kayserililere bu yarışmaya gösterdiği ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz. Bu denizi Kocasinan Belediyemiz Kayserimize hediye etti. Bu muhteşem manzarada balık tutmak tabii ki de bir tarz, bahane bu güzelliği yaşayan herkese yürekten kalbi teşekkürlerimi sunarım” diye konuştu.

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız ise, “Coğrafyaya bu kadar harp ilan etmiş biz insanlık döneminde biz coğrafyaya dost olmaya geldik. İşin açıkçası coğrafyayla harp etmemek coğrafyayla dost olmak ve onun farkına varmak onunla yaşamak onu bozmamak ve demin kardeşim çok güzel söyledi sürdürülebilir bir mekan bizden sonrakilerine anlımızın akıyla bırakmak amacımız. Bizim çabalarımızdan aşağı yukarı önemli bir kısım bu başlıklar altında toplandı. Biz coğrafyanın tahrip edildiği bozulduğu bir dönem yaşıyoruz. Bunu da üzülerek görüyoruz ve bunun farkında olan insanlar olarak bunun muhafazası kullanılabilirliği ve mevcut güzelliğin farkında olunması gayreti ve çabası içindeyiz bu çerçeve içinde ne kadar organizasyon ne kadar yarışma yapsak azdır. Çünkü sonuç da hem kendimiz adına hem de mesleğimiz adına çok önemli bir iş yaptığımızı düşünüyoruz. Tabi bu arada fedakarca stres atmak adına yeni yerler yeni araziler tanımak için Türkiye’nin dört bir yanına ulaşan kardeşlerimizin bugün Kayseri’de Kayseri’nin denizinde burada Yamula’da olmasından ayrıca mutluluk duyuyorum. Kahvehaneler bahane derler tutulan şeyler bahane insanların dostluğunun sürmesi kalıcı olması bakımından bu tür organizasyonlarda gerek biz kendi üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. İnşallah başlayan bu güzel gelenek yıllar boyu sürer gider biz yaşımızı tüketip gideceğiz ama bu deniz burada coğrafya burada bozulmadan kalacak ve kim bilir kimler bu organizasyonlarda yerlerini alacak. Ben katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki yıl yine daha farkı daha iyi bir ortamda buluşmak dileğiyle” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından dereceye girenlere hediyeler verildi.



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti